Tuesday, April 27, 2010

~Boss mamy belanja Lunch~

Penang Village agains..first time boss yg belanje kt sini..2nd time dtg dgn mak,cikngah&harraz..that time mak pulak yg belanje huhuhu syorgaaanya ramai yg sudi belanje mamy mkn..t.kasih mak hehe..3rd time dgn boss sekali lg..tq Janice huhu..

ekceli..Boss belanje bukanlah nak raikan apa2 pun...cuma mungkin 2-3 hari lepas mamy& kak sherry bertungkus lumus kemas bilik stationery..jadi dia dgn baik hati belanjelah kami mkn..so sweet my boss ni ye..ni yg mamy suka nak berkemas lagi hehehe opsss cukuplah...sib baik hari yg mengemas tu mamy tak posa..tpkan..memang ikhlas mamy kemas mengemas hari tu..tak minta balasan apa2pun..dan..hari mengemas tu mamy berangin satu badan...tp kejap je..tak bermaksud nak kecikkan hati sapa2..yg best tu kak sherry amat2lah faham situasi&perangai ai..tq kak sherry..apapun keadaan dah back to normal mamy sgt hepi hehe..so ni lah foto fata terbaru&terkini...tak rugi mamy pakai tudung baru hari ni hehee...
mamy wit food yg mabelessss

orenge blend ke apa ke namanya memang sedappppp hishhhh tak rugi order yg pelik2

~kami lah staff BGB huhu~



~nak balik??nanti dulu meh foto fata dulu ye acara wajib~