Sunday, April 3, 2011

Genting Highland ;)

Haiiii semua ;) mamy dah kembali utk aktif updated blog =P

ok cuba utk aktif =P

sekarang mamy sedang menaip blog di puncak bukit yg sgt tinggi ;) dimana tu ya...ok nnt mamy citer tp yg pasti bukan di genting sbb mamy dah lama turun dr puncak genting :)
suami bercuti jadi dgn tamaknya plan itu ini ;) hehe peluang kannnn amik je tgk anak gembira kami suami isteri lagiiiiiii gembira :)
 ok sgt tak paham sbb gambar first nak letak bukan yg ini hmmm takpelah terimalah diriku seadanya =P rindu tak?rindu tak? ^____^
 dua kesayangan mamy berjln penuh bergaya =P sombong okay! haku nak snap pic takmo pandang T_T pastu jln laju2 jer =P
 kami bukan bertiga naik ke genting..tp kami berenam kesini :) nampak? tulah sister in low tercinta :) kak julie turun kl dgn 2 org lg kwn :) hepiiiinya mamy sbb dikelilingi org2 dirindui :)
 tq kakak2 kesayanganku sudi belanja kami mkn di kenny :)
 saja bergambar2 dimana2 je sudut =P
 kak i dah rinduuuuuu dekat u T-T 3 hari kak julie kt KL kami gunakan peluang sebaik mungkin habiskan masa sama2....ow ya bukan kak julie ja turun kl tp BIL pun ada turun sama2 hang out last saturday ;) k citer ni nnt mamy updated :)
 sayang anda berdua :)
harraz skrg asyikkkkkk nak berdukung! nasib mak dia gagah perkasa T-T tp gagah2 haku tetappppppp tak larat okeh! pastu cukup punya susah nak pandang kamera...jadi snap jelah ikut dan =P kadang menyenget mamy sbb nak cover dia lagi mana haku nak menten senyum lagi * haiyo* dugaannnnn hehehe

hoyeeer dpt gak bergambar bertiga :)

Alhamdulillah atas rasa gembira dan bahagia ini moga terus berpanjangan hendaknya.amin.terima kasih Ya Allah :)

ok nnt mamy updated citer seterusnya ;)

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak p holiday...jeles..sbb akak cuti sy keje..heeeeee

mamyharraz said...

hanim~nnt turn hanim pulak bercuti ;)

Riri Yoorin said...

mamy hepi for you.. seronok2 nnt kita jumpa ye mamy :P

mamyharraz said...

cikriri,tq ya nnt kita jumpa this week tak sabarnya kan ;)

~izan~ said...

akhirnya akak....

ada gmbr dgn mr.baba..mmg rindu kat akak tp izan lmbt bw ari ni..dh terlambat tgk gmbr2 akak dgn momen2 manis itu...slmt cuti2 tau kak..semakin vogue tau tengok akak..suka suka =D

mamyharraz said...

hai izan..tq singgah sini :)

dpt luangkan masa dgn family indahnya rasa..nextweek dah mula keje mesti rindu momen2 ni semua ;)

Mama Gee said...

seronoknyaa bercuti reramai.... :)

syariza09 said...

yipppiiee...dh mula berjalan2, tambah pula ada org lain lagi la meriah. kakal nk manja2 ngan maknya, sbb tu suruh dokong

IDAZS said...

seronoknya dapat bercuti.

budak2 mmg susah nak pandnag kamera, yang jadi mangsa mama la. huhuhuhuhu

happy holiday :)