Thursday, September 2, 2010

bukan wash car! tetapiiii......

Pegi car wash.tp bukan nak wash car.. tapiiii nak washhh ini benda!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

nampak itu kete sorong yaaa itulah yg perlu di wash setelah 2 tahun tak penah washhh huhu..kotor yang hamat!dgn milo tumpah..ishhh comot lah..so otak mamy yg pemalas apa kata hantar kt car wash soh depa cuci kan senang!..kalau cuci sendiri nak jemur lagi..pastu lepas sehari sehari last2 tak cuci2 :P~ makanya hantar lah kesini..huhu~muka pelik jer terima ini kete mau di cuci haha...nasibler~ko cuci baik2..bersih2...charge je lah...ai rela bayar :P

Habis rela ke nak bwk balik labuan kalau dah comot giler..memang ler Harraz dah besar gabak.tp stroller wajib dibawa!nak jadi badang??kalau tetiba dia nak tido haaa menjawablah riba atau kong!huhhh tak sangguppp...jadi adanya storller ni boleh membantu huhu...lantak le org nak ckp hape janji mamy tak susah yer :P

lagi satu.dr terminal nak ke flight punyaaaaa lah jauhhhhh..pfttt Air Asia dik ko jalan lah menuju ke tangga flight tu dgn tenang!~alhamdulillah tiket free :) tak lah rasa jauhhh freee kannn lg nak byk bunyi **pang! huk hukk..dgn adanya stroller letakkan je budak bobok ini kt dlm dan tolak laju2..kalau dia berjln bukan berjln dgn betul..nak tgk sayap kapal tebang!..nak tgk lori kecik lahh wuwuwuwuw sgt menduga okeh!~~letak dlm tu **selamat :P


car seat ni tak mo dah dia duduk kalau pasang dlm kete...jadi skrg tempat dia bersantai2 sambil tgk vcd citer **yusni jaafar tercekik jagung** **pitam okeh dok ulang vcd yg sama jerrr sampai lah dia jemu!~~yer lah ikut hobi mamy dia suka tgk vcd citer lama2 haha...

***mode : sgt susah hati...kondisi mak tak stabil..kejap sihat..kejap tak..aduhhh bimbang nya........moga Allah Lindungi org2 yg mamy sayang.amin.

4 comments:

syariza09 said...

good idea. oooo tempat car wash pon leh cuci menda ni gak yer

Softtouch [Hanim] said...

boleh yer cuci stroler?smpat ke kering mamy?boleh cube nie..

ye ke mak xsihat sgt lagi?moga mak mamy akn sihat sepenuhnya..jgn risau ok..

nk tanya labuan tu umah PIL ker?

mamyharraz said...

syariza : boleh.mamy pakai hentam jer..tp depa terima hik hik


hanim : boleh.mamy letak tghhari..esok ptg ambik.dia keringkan betul2 baru amik..charge rm15-00

ye lah hanim..mak on off kejap ok kejap tak :(..t.kasih..bg smgt :)

labuan rmh SIL.rmh MIL kt kota kinabalu :)
tahun ni kami beraya rmh SIL

Riri Yoorin said...

kelakar la harraz ni