Monday, September 16, 2013

15092013

Salam kasih sayang blog sayer :)

Semenjak dah tak keje opis kemain aku meliat nak apdet blog..ye lah wujudnya blog mamyharraz ni pun sebab utama aku keboringan masa zaman keje dulu..mau tak boring start jam 9am mengadap komputer sampailah jam 5pm! keje taklah banyak mana yg banyak tu aku dok melanguk sudahnya apalagi dalam satu hari banyaklah entry aku karang kt sini.

Sekarang zaman melanguk dah pun berlalu..huhu walau dah tak keje pejabat ai is busy hari-hari! fuhhh lagi penat kottttt...tp semua itu bisa di atur ;)

Walau jarang nak apdet nak komen tp hari-hari je klik blog sana sini dah terbiasa :D

Cerita terbaru semalam cikngah buat kenduri akikah Naqiyya Arissa .. kenduri ini bagi meraikan hadirnya si kecil kesayangan, tunaikan tanggungjawab sebagai ibu dan bapa dan merapatkan ukhwah sesama saudara dan jiran-jiran.Adat lah kan bila sesekali buat majlis begini nampak berbeza di pandangan masing-masing..pendapat dan pandangan orang kita tak dapat sangkalkan yang penting , Syukur Alhamdulillah selesai sudah majlis #akikahnaqiyya semalam.

Jom jamu sikit gambar yang ada.



 Pelamin berendoi adik lawa sangat :)
 maklong dan adik :)

selfie me ;P

 3 of us :)
 abg harraz :)
nenek 3 dari kiri dengan kawan2nya
 Buaian
 Naqiyya Arissa dan maklong

Tumpang lalu lah gambar maklong dan adik jer banyak ;)








happy read ;)

16 comments:

nazirah said...

pelamin berendOi tu santek sangatttttttt

ieda immi said...

owhh yg dlm intagram tuu modelnyee adik anggah lah ye ..

comellll sgt2 ..

ps : sorry dik kalau ada komen akk yg x sedap yati dgr ye dik huhu

:: Mrs.Eady :: said...

Ehhh mak long comel ke adik comel ni...confius adik sb dedua comel je :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa rindula ngan dier...
cantiknyer deko2nyer tu ala2 fantasi gitu...
dedua pun comel tau...

norhidana miswan said...

lamanyer menghilangkan diri... dh benti keje ke dik? camne blh tak keje opis lak?

cantiknyer deko2 itu...sweet sgt

Nai @ TPJ said...

Amboi3x.. Gerammm jek auntie Nai tgk semer gambo tu..
Macmna la gamaknya majlis kawen adeq tomey tu nanti, ya?

Nieyl said...

cantik ar buaian tuh...

munna said...

cantiknya buaian utk berendoi tu... baby Naqiyya pun comel sgt

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Amanda Suria said...

dua2 comel..abg harraz pun dah besar ye..

elly nadyra said...

cantiknya pelamin berendoi tu mamy!

Daddy Ziyyad said...

Ooooo..dah tak keja opis...so sekarang jadi businesswomen ye? Good luck....:)

Cantiknya pelamin berendoi tu!!! Terasa nak hire pelamin macam tu utk majlis akikah anak saya......tapi anak saya boy! hahaha

lieyalatif said...

cantik gile pelamin baby tuuu...bertuah budak skrangkan kak, cukur jambul jek dahleh merasa dok atas buai/pelamin cantik....ni rase nak beranak lagi ni ekekeekekek

hepi weekend akak & family....have a nice weekend....

wahida said...

comel giler anak buah ko nok..rasa nak geget2 je...gerammmmmm...

endoi pun cantik sgt!!

nok, ko dah tak keje lagi ke? cer citer, ke aku yg ketinggalan ketapi ni?

NEKCIK said...

waa...cantiknya persiapn..alah pengantin...
waa segak maklong dodoi baby tu...so...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

dear update la blog..
rindu la nak baca entry baru...