Tuesday, October 15, 2013

Aroma Jeram Kuala Selangor

Perjalanan nak ke Jeram dari Segambut lebih kurang sejam lebih..
Kalau tak salah lah eh ..aku tak berapa pasti tempoh perjalanan sebabnya masuk je kete membuta!
Sedar-sedar je dah sampai hewhew

Jauhhh .. tapi makanan kat Jeram ni sedap tu yg rela kutempuh perjalanan yg jauh itu..ohh..ini taste tekak aku yg mengatakan sedap..mungkin berbeza dgn org lain.Banyak tempat seafood dah try makan ,Jeram setakat ni win dihatiku ;)


Dua kali ulang datang makan kt sini..mula-mula dtg dgn kasue&family
Jarak seminggu kendian datang dgn family iols pulak :D

 Petak bersegi ittuw biasaaaa huhuuuu

Tengkiu kaksue belanja kami makan hari tu :)

lauk pauk mcm biasalah..standart seafood lah

sementara menunggu makan siap posinglah tepian pantai ..

OK

Kali ni ke Jeram dengan family pula ;)


6 family joint makan malam kt Aroma nih..Family in law cikngah joint sekali.
bukan plan beria pun...saja ckp-ckp gitu sekali semua pun nak joint termasuklah ahkak ;P

Seronok dapat beramah mesra sambil makan-makan :)
senyum simpullah dpt menambahkan lelemaks kan kan kan

Sotong goreng tepung kat Aroma mmg the best ever!

 konsep duduk dalam pondok
sudahnya lenguh kaki haku seminggu!
anak aku dapat ipad mmg kenyang semedang huhu


Menikmati senja sambil makan malam tepian laut dengan keluarga adalah sesuatu yg manis :)
Terima Kasih Allah ,kerana berikan rasa manis itu pada diriku.




Sebelum pulang bergambar dulu..ni pun cepat-cepat tarik mak ayah yg lain tak dapat nak tarik sbb memasing busy kesana kemari hehe.

Dah kenyang aku dgn suami berdesup ke Port Dickson gittuwlah kami selagi tak pindah.
Next entry nak citer pasal pindah rumah pulak ~


happy read ;)

10 comments:

Qhaifa Nur said...

kalau dah sedap jauh pun sanggup datang...

Kakcik said...

Cantik tempatnya. :)

Berbaloi pergi jauh-jauh kalau makanannya sedap...

NM03 said...

view cantek...

Hazmin Hamudin said...

Tak pernah lagi makan seafood dekat ni. Member kata ketam telur masin dia terbaik.

Cho Zila said...

pernah makan kat situ rasanya oklahkan... hargapun boleh tahan.. kiranya memang boleh direkemenkan kat orang.. permandanganpun cantik..

Nai @ TPJ said...

Akak pon suka makan kat Aroma Ikan Bakar tu... Tapi x mau duk bersila, nanti tersedak. Hehehe.

Nai @ TPJ said...

Akak pon suka makan kat Aroma Ikan Bakar tu... Tapi x mau duk bersila, nanti tersedak. Hehehe.

Genre Dari Langit said...

Awak..

Meleleh air liur kita la... tgk makanan yang adoiya...
Memang nampak best..

Rindu pandai tgk gambar awak kat atas.. :D


Nong andy a.k.a mami shinta

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

nyum2 semuanyer sedap2 acaner..pepagi mai sini dah lapo..tambah nengok sotong goreng tepung tu...

elly nadyra said...

wah seronok makan ramai2 gini, tambah seronok lagi kalau makanan tu super sedap!
saya tak pernah sampai sini lagi, cuma byk baca review sini best....wahhhhhhh kalau ada masa bleh la pi jugak kan!