Thursday, June 12, 2014

Tudung2U utk semua

Salam manis :)
( sponsered post )

Sudah buat persedian utk raya ke korang ? kalau belum jom sudi-sudikan klik laman web www.tudung2u.com.my 
Yang pasti harga setiap tudung dan shawl adalah mampu milik .Harga yang ada disetiap produk sangatlah berpatutan .. bila dah masuk dlm  web tudung2u rambang mata dibuatnya nak dijadikan pilihan hati.

Bulan puasa semakin hampir , dan hari raya juga semakin dekat. Jadi jom korang kita shopping tudung , shawl di alam maya ni .Untuk melancarkan shopping korang , khas utk pembaca blog mamyharraz.blogspot ada berita gembira ..sebelum tu jom jamu mata intai koleksi yang ada di tudung2u ;)



Shawl Azra ni salah satu memancing mata ilos lawaaaanya nak nakkk


Harga sangatlah murah ..
Kualiti sudah tentulah tip top ;)



Bukan shawl saja , syiria , instant tudung jugak ada dalam koleksi tudung2u ..menarik bukan ;)

Siapa yang tercari-cari inner magic , ini penyelesaiannya..

Tudung awning instant Mardiah juga menjadi kesukaan sy ;) kannn dah ckp mmg akan rambang mata bila masuk dlm laman web tudung2u ni.


Lawanya koleksi shawl half moon ni korang...ni kalau pakai dihari raya mmg ngamlah ;)

Berita baik yg dijanjikan itu ialah utk pembaca dan follower blog mamyharraz akan dapat 15% diskaun dengan menggunakan kod ADY2014 dengan setiap pembelian di www.tudung2u.com.my   tawaran sah sehingga 30 Jun 2014 .

Jangan lepaskan peluang shopping ye korang :)
Jom tampil bergaya dihari raya dengan Tudung2U :)


happy read ;)

4 comments:

Nieyl said...

cantik2...suke...:)

syariza09 said...

cantik2 tudung tu mammy...

elly nadyra said...

yeayyyyyyyyyyyy
terus nak click kat link tu
ekekekekkekeke

T ida said...

cantikkkk