Sunday, June 8, 2014

Target

Salam manis semuaaa

Rindunya nak menaip..tp apakan daya kemalasan mengatasi segalanya..
Semalam suami datang dr PD bwk laptop ..amboii memahaminya dia isteri gian mau blogwalking tihehe

oohh yeer sempena cuti sekolah ni harraz dan maminya duduk KL weehoo best dpt keluar dr potdiksen hehe ...babanya usah ditanyalah ikut ke dak jawapannya tentulah tidak kan dia bekerja ;)
lainlah iols ni dah pencen bolehlah kesana kemari dgn gumbiranya ;)

Walau berjauhan tidak mengapalah hujung minggu datanglah baba jenguk kami dua beranak ni haaaa
minggu depan datang lagi utk collect bawa kami dua beranak pulang ;)


 ira dan mami

Sudah kebetulan mami di KL dapat pulak offer dari Doktor utk project mega di Klinik .. siapa tak nak kannn rezeki depan mata wajib dikaut ;)
Job ni dikira part time - kalau ada kes baru mami joint .. menarik offer ni :D

Syukur dipertemukan Doktor yang baik hati , walau sudah menjadi ex-nurse kt klinik , tenaga mami masih diperlukan utk cukupkan team dalam projek mega itu - Alhamdulillah :)


 veni dan mami

Seronok dapat bekerjasama dgn kawan nurse yg mami sayang rasa nak ikat tepi minum simpan dalam perut tihehe love uols ia,veni ,kakletchumi *balingcium* 
walau berdiri attend patient selama 14jam semalam langsung tak terasa masa berlalu sbb dapat patient yg bekerjasama , Doktor yg cool dan team nurse yg super best ! TQ korangggg.

Siapa yg berminat nak tahu tentang stemcell - bertujuan utk kecantikan , kesihatan boleh e-mail saya utk bertanya atau merisik apa benda stemcell itu - mamyharaaz@yahoo.com
Bukan botox yer korang.

Insya Allah saya akan jawab soalan basic.
Soalan yg berat Doktor saya yg akan terangkan dengan lebih jelas.

kalau tak promot pun tak mengapa sebenarnya job tetap iols dapat dari Doktor.. tp dah alang2 buat entry ni sajalah selitkan sikit projek mega mami dgn Doktor.
manalah tahu kot korang berkenan nak tahu apakah benda itu boleh lew iols rekemenkan ;)
win win situation gittew :)

Setelah lama mengidam nak ke Cala Qisya akhir sampai jugak tanpa sesat jalan ptg td ;)

Beli hana jubah utk pakai masa birthday party adik arissa minggu depan wehooo

Target yg hendak dicapai dah dapat sikit demi sikit .. lepas ni dah gigih target utk holiday pulak.
Semoga murah rezeki hendaknya :)

Ada persoalan boleh je nak tanya kt :
mamyharaaz@yahoo.com
mamyharraz@yahoo.com
mamyharaaz@yahoo.com

okeyyy ;)

happy read ;)

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah....semoga dipermudahkan semua nyer :)

syariza09 said...

tertarik menarik tgk yg mammy mkn kt dip dip tu...nyum nyum
x per la mamy, dpt offer dari Dr tu leh gak masyukkk...rasanya sy tau kot pasal stemcell tu...pernah baca artikel paper

Mimy Hamid said...

hi yati...nampak kurus la syg..diet ke...jeles...heheh...yati calaqisya baju ada ke size besar

mamyharraz said...

idzwa:amin.In sya Allah :)

syariza : dipndip tu mmg lazat tp cepat muak.order sikit2 boleh share..:)

mimy: sbb puasa maraton kot hehe tp tak byk pun turun kg
cala qisya tu saiz ada sampai xl :)

lieyalatif said...

wahh akak dah mkn kan dip2...sedap ye kak..ramai bagi review sedap....isshhh lieya ni bile nak piyed2 mulelaaa mulut nak makan bende2 manis heheeheheh

elly nadyra said...

dip dip
bila la nak pekena lagi dip dip
sedap kan
coklat dia perghhhhhhhhh

suka la tu cuti sekolah dpt duk KL
puas manja ngan mak ayah ye!