Saturday, July 18, 2015

HARI RAYA 2015

Salam aidil fitri :)

Alhamdulillah masih diberi kesempatan  dari Allah s.w.t utk menyambut hari raya.Syukur.
Tahun ni baju raya mak harraz kemain berpasang-pasang mentang-mentang duduk kt PD tak de shopping kompleks ...dtg je kolumpo nampak je sale time tulah segala duit tabungan lauk aku perabih buat shopping baju lol



 Berkumpul kat rumah mak ayah .. lepas tu masing-masing ambik haluan keutara ke selatan ;)

Semoga ayah dan mak diberikan kesihatan yang baik utk kami titi masa tua bersama-sama..sayang mak ayah
Tema keluarga akak hentam saja labuuu hehe takde tema wajib..apaknya ulang je baju melayu sampai lunyai .. harraz pulak pakai dr sponser hehe maknya harraz haruslah trend terkini lol :P

Last iftar kat mahbub bangsar restoran kesukaan ayahmak.. anakmenantucucu i follow jer ;)
terima kasih ayah sudi belanja kami semua ;)

Kenyang je lepas iftar tu sambung jalan kat jln tar .. kalau tak sesak bukan jln tar di mlm rayalah kann..redah ajer sambil senyum berdukung anak dan seret ank bujang haku yg dah strart meragam huhu fun fun lol


Konon nak teman mak beli tudung tp biasalah oiii semua tak berkenan tula haii mak last2 tanya ariani bukak tak ? huhu dah jam 12pm mana bukak..

jangan balik tangan kosong org kata..dapatlah beli keronsang ..
Penat berdiri duduklah mak ditgh kota raya..sambil riba ank menunggu apknya pick-up kami kt tepi jln..
buatnya ada org snap haku masuk dlm youtube matiklaaa huhu

ini kisah ringkas mami harraz kali ini.
semoga ada apdet lg lain kali daaa


happy read ;)

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

selamat hari raya fren ;)

NEKCIK said...

Wamboii rsya baru bukak rumah ye
Selamat hari raya maaf zahir batin mammy

Nai @ TPJ said...

Selamat Hari Raya, deq!
Sonok ler bleh jalan2 dgn family...