Tuesday, August 17, 2010

kenyang kembutat tapiii..............

Menu smlm adalah sgt meriah :) mak masak macam2 yg terbaik pulak tu mak masak bubur durian wuwuwuw...baru teringin terus ada best woooo :P


hari hari pun mcm biasa..selepas solat maghrib baru siap2 pulang bersama2 mangkuk tingkat mak bekalkan utk sahur :) ..dan hari hari jugak singgah shell beli vitagen utk harraz.tak cukup satu mau dua.. dua vitagen tu dia cucuk ok!...yer kalau habis takper...sudah nya mak dia jugak perabihkan...takpe bab mknan mamy memang suke jer :P
baru2 ni je harraz minum air kaler2..kalau tak dia minum air kosong je selain susu..

tu kisah anak..ni kisah mak dia pulak :P

-

-

-

-

-

-

perut masih kenyang kembutat tp tetapp nak mkn GCB disebabkan terpengaruh dgn iklan dan citer2 org yg dah mkn :P

harga sgtlah mahal okeh!...seperti biasa moh pilih yg paling murah huhu :P amik yg single je...RM8.40 hanya utk sebijik berger yg comel~~sebab perut masih full tang hohoho...kalau tak fedulik hape mahal ke tak ke mau amik yg set haha..

share dgn budak busyuk ni.selalu dia tak mkn pun burger..alih2 smlm dia mkn dgn banyak sekali begerku itu :( huhu.. jadi malam ni ,baba U tak reti reti belanje kami dua banak lagi GCB??..huhu :)

*makan burger tanpa coke adalah tak best huhu...

~mamyharraz~



8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa....GCB...skrg ada double punya kan..berger baru mmg mahalkan mamy..konon2 limited edi..

mamyharraz said...

yelah hanim mahal gile huhu.. yg double tu kot mahal..

tp memang sedap iskk tgh waktu kemuncak ni teringat mknan mmg feeling huk huk

Ogy said...

poser2 ni tgk vitagen pun leh teruja

mamyharraz said...

Gee..ohh memanglah kan..

list dlm otak mamy dah penuh..jap lg nak rekues kt mak bubur kacang+durian :P

syariza09 said...

bila sebut pasal bubur doyan, mula la tingin ni huhu

mamyharraz said...

syariza~~moh beli hehe..doyan murah time bulan posa ni :)

~~ciklinn~~ said...

amboi2 sekali dua ha masuk mulut...tambah GCB lagi.... waduh2 anak teruna nie...

betull tu iklan tu kadang bikin kita yer2 nak gi kan...

TQ singgah umah ciklinn salam kenal yer

mamyharraz said...

tq ciklinn sudi singgah blog saya :)

tulahkan iklan ni saje je..bg org yg cepat terpengaruh susah :p