Friday, August 27, 2010

Plan nak p soping tapi......

Dua malam sudah tido segambut..mak masih tak sihat...berat hatilah nak balik rmh sendiri..
sukalah dua badik haku tu..boleh mengedik!tp mana boleh kasi chance kt depa dua org itu :p sat sat mamy kol bg gempak soh balik cepat!~~


nasib baik jugak mamy keje area selangor..makanya hari ni ai cuti :) ayah..baba..abg..angah depa keje...pagi2 td mamy bwk mak p hospital jinjang..yelah nak double check bg puas hati..klinik dah pegi..try hospital pulak...4 org yg keje tu kejap2 kol nak tau perkembangan..haishhh tensi ai okeh nak menjawab soalan yg sama kepada 4 telinga yg berbeza!~~apapun t.kasih atas perhatian hangpa semua noh ;P


selesai bab hospital..plan naklah sambung soping..mula2 nampak mak okey jer..mamy pun laju2 lah drift masuk highway menuju ke jln tar..sekali masuk saja jln kuching hambik kooo jem.jem giler! *loya okeh :( pastu mak tetiba sakit tangan...waduh paniknya...:( Harraz mujur baikkk sgt..jaga diri sendiri dok kat seat belakang..**sambil2 teraburkan cd acu dia :P
Plan pun bertukar...baikle patah balik..kalau depa semua tau situasi mak tgh sakit mamy paksa bwk mak p soping mampus haku :P



Konon drift tapi buta jalan..nak patah patah balik bukan mudah yer..mana ai ingat jln mana harus diguna.jln mana paling dekat..jadi..blur blur ayam termasuk jln kampung baru..terus otak teringat butik tudung yg angah citer tu dekat2 area situ..haruslah singgah kannnnn **mak maaf yer kalau org kejam sikitt huhuu.tunggu kejappp jer org pilih tudung laju2 :)

*
*
*
*
*
*
*
pilih punya pilih niler tudung pilihan hati :)
nama kedai butik atikah.
besar jugak butik tu..n harga tudung pun berbaloilah dgn kualiti kainnya :)
mula2 try nak amik najjah.tp peten bulan kt dada.
mcm tak sesuai..amik yg ni..tak tau nak buat pakai raya ke tak.
pilih memang stok katon zassss punya cepat!mana lah otak ni mau ingat baju yg ada kaler apa nak mecingkan dgn tudung.jalan selamat amik kaler kesukaan hati..sebab baju mamy banyak kaler cekelat..jadi mudah utk di mecing kan :)

*

*

*

*


anak bujang tido time mamy beli tudung.
tgk ler tak lepas woo pitol tu..pitol hilang jer ngamuk!
tau lah pitol baru :P
baju t.shirt anak bujang dah setel mlm smlm acu bwk p beli kt ampang point.
satu bab dah lega..iskk banyak lagi yg tak beli..
harap mak cepat sihat.baru ada mood nak soping.

****Phua Chu Kang the movie dah start!...kali ni tak kira nak p tgk!lantaklah kalau takde yg sudi nak temankan ai pegi sorang!~~sedih kooo...dah byk movie ai terlepas nak tonton tahu!

~mamyharraz~


3 comments:

~~Ciklinn~~ said...

kepenatan ha tunggu mami shoping yerk.... wah dapat pistol raya yer anak teruna tu

Softtouch [Hanim] said...

semogak mak mamy sihat mcm biasa yer

dah agak dah jlm mesti jem sbb org selangor turun soping..

mamyharraz said...

~ciklinn : hihi..nasiblah kena ikut mak soping..


~~hanim : amin..mamy jugak sentiasa doakan begitu :) jln jem.jem luar biasa :(