Wednesday, November 13, 2013

Kulcats Barrio

Kulcats Barrio
Lokasi restauran kt Taman Tun
Hari tu datang nak makan kemain ramai kastemer dia tgg turn so kancel ..syukur smlm datang tak payah tunggu turn.

Makan-makan sempena birthday maklong dan cikngah .
9/11 - birthday maklong
10/11 - cikngah pulak
selang sehari je birthday kami dua beradik.

Pavlova - tekak aku ni bagilah apapun makanan signal nak mengatakan tak sedap tu mmg payah .. jadi pavlova yg manis leting ni sgtlah ohsem.kecik molek jer size dia..rm10 rasanya harganya.


Puding coklat.
gabungan panas sejuk ngamlah kannnn sedap tahap nak repet order ;P
tapi agak2lah kan nak repet dahlah org belanja ko nak demand pulak? hehehehe
Spagethi marinara.
Rm25 - 

Beef lasagna. hat ni kesukaan aku.sedapnya lahai lahai...RM25

Pastu ada side order oreo milk shake - fries





 
Terima kasih cikngah sudi belanja kami semua makan kt sini :)

Happy Birthday to me yang ke 32 tahun :D
Happy Birthday to cikngah juga :D

happy read ;)

12 comments:

attyfir said...

semua menu pun nampak sedap ni..mcm sedap mmg sedapkan :)

jom support kawan2 like page

https://www.facebook.com/attyfircloset

tq :)

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday awak...:)

Moga diberkati Allah sentiasa...murah rezeki...sihat selalu..

norhidana miswan said...

hepy belatedd utk yati ngn cik ngah yek... moga kekal bahagia n sentiasa dlm rahmat Nya... sedap2 nengok menu tuh... lg best bile org banjer

Cik Puan Rara said...

sedapnya...bilalah nk g makan sana ni

Nida Husna said...

nampak pun mcm sedap. tapi mcm mahal jee utk saya hihi

Qhaifa Nur said...

kalau dah beratur panjang...sedaplah tu namanya...

hepi besday....

Mimy Hamid said...

kulcats ni dah femes ..nabila duk selalu bgtau kt ig makan sini

Amanda Suria said...

terus lapar balik tgok entry ni....

:: Mrs.Eady :: said...

Alaaaa sedap nyer!!!

LYAfrina said...

HAPPY BELATED BIRTH BUAT MRK.SMUANYA NMPK SEDAP2 LAA

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Happy belated birthday dear..moga panjang umur murah rezeki n sentiasa berbahagia selalu...

elly nadyra said...

Happy bday mamy......pavlova tu nampak sedap dimataku!