Monday, November 4, 2013

Pizza-hut

Minggu ni patutnya balik PD , anak pun cuti sekolah ..
Tapi..aku pulak ada keje nak settlekan dan dijanjikan yg dah lama.

Sejak kebelakangan ni aku ada buat keje sikit dgn Doktor hewhew kira dapat duit poket gittew
Tapi tak lama dah nak kerjasama pun sbb end of Nov ni nak move ke PD dah...jadi bermulalah menjadi suri rumah sepenuh masa :)

kebetulan cuti deepavali ni ramai yg cuti panjangg jadi aku jadi bidan terjun utk menyelamatkan keadaan hiks
Stori pasal keje ni nnt kita share di next entry bersama k k k


Orang lain bercuti aku pulak direct 14 jam 2 hari berturut cover staff dia bercuti .penat.tp sikit pun aku tak terasa beban.happy lagi ada sbb dapat kerjasama dgn orang-orang yg menyenangka hatiku..utk happykan hati pizza hut dijamu selera hehe..pizza baru kot..mmg sedap..cheese setiap jejari tu rasa lain2 mmg sedap.


Ni yang sayang nak tinggalkan doktor niii kenapalah baik sgt dgn saya?
ok,ok bukanlah sebb pizza aku terlebih feeling tp doktor yg kerjasama dgn aku terlalu baik hati..susahlah nak dapat jumpa org baik mcmni..

Alhamdulillah di saat aku tergapai-gapai mencari jalan keluar , Allah temukan dgn mereka yang baik hati.
Kira ngamlah aku tolong DR dan poket money pun dapat :D

soooo wish list jom hihi .

happy read ;)

9 comments:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa bestnyer pizza.. baik sungguh. Ht dr siap bg pizza lg..

mamyharraz said...

lizz : dpt org belanja best ajer hihi

Farid NZ said...

Pizza hut nmpak sedap!!

Nong Andy said...

Ko tolong doktor tu apa? Buat account dia?

Pizza tu memang suda la nda makan... dia punya chesse mengiurkan bah.. tapi harga pizza sekarang makin mahal kan..

Amanda Suria said...

pizza tu buat SA terliur...

Mimy Hamid said...

melting gile kot pizza tu..lama tau tak makan pizza hut..selalu dominos je..murah rezeki org banje

syariza09 said...

x sabar nk tgg entri doc hehehe

elly nadyra said...

pizza ni sedap kan, aku pun suka tau
untungnya bekerjasama dengan mereka yang baik hati dan best

attyfir said...

piza pulak.. nak piza gak .