Monday, January 27, 2014

PANDORA

Pandora menjadi milikku ..
Jumaat lepas Harraz habis school tanpa baba (baba sibuk kejeee) kami dua beranak dtg segambut rmh mak ayah..

Setelah sekian lama menelan ailio tgk org pakai akhirnya merasalah memiliki ;)
jenuh kot menahan teringin hehe maklumlah sejak dah jd suri rmh ni kenalah fikir berkali-kali sebelum nak menunaikan kehendak diri... dari beli charm baik aku beli stok barang dapur huhuu

Alhamdulillah berkat sabar ada rezeki utk beli pandora utk diri sendiri .. nak kata hadiah atau sponser tak reti nak terangkan camana..hehee..pendekkan citer setiap tahun ayah berkongsi rezeki dgn anak-anaknya..duit poket diagih-agihkan pepandailah kami nak buat apa..

Biasanya setiap tahun kami plan sama-sama g bercuti..tp tahun ni masing-masing pun ada plan sendiri maka belanja yg dibagi tu pepandailah gunakan utk tujuan apa..begitulah..
Koleksi taklah gempak heeheh jadilah uk permulaan ..Alhamdulillah.
aku penggemar itik jd amikla itik kecik yg berharga rm126 utk belaan .. bracelet rm295
total utk koleksi yg togel ini rm421
utk menambah charm lain tunggulah nanti-nanti ..

tercekik mak encik nak membayarnya ..tau dek laki den mau kena sesahhhh huahuahua..kemain mak harraz ber pandora  yerr  *kuiskakibuattaktau*

terima kasih adik arrisa temankan maklong :)
abg harraz tinggal dgn nenek ..bertiga je ke bangsar village2 ..kt sini ada kakak cantik utk melayan pilihkan charm pandora..nampak kt belakang tuuuu ;) oklah dia sweet terangkan kt ahkak yg agak kekampungan nih..
bila tgk koleksi pandora cikngah aku mampu telan ailio jer huhu..sabar ye mami slow-slow..
Selesai beli pandora nampak Aldo pulak buat sale..
sabar jelah kannnn..bila tgk henbeg aku kendong tetiba nampak layu jer ..tanda mintak tukar lettew :")
oklaaa amik yg 70% cukup..tak payah berangan amik design baru ..

handbeg aku satu jer..takde dua tiga pat lima nam huhu..beli satu pakailah sampai lunyai..sebab tu nampak usung sana-sini handbeg yg samaaaaa jer hehe..sebelum ni guna charles&keith kali ni tukar aldo pulak.harap aldo tahan lasak mcm charles&keith..dan setia dgn aku..jgn jd mcm carlorino belum apa2 dah berpenyakit kulit..harga boleh tahan tp kualiti mcmtu hadoii hadoiii ..

tak sabar tgg hujung minggu ni.cuti raya cina nak ikut mak ayah balik kampung wehOOooo.


happy read ;)

10 comments:

Nai @ TPJ said...

Amboi deq non, mahalnya itik...!
Hehehe. Happy for you! Pandora ni sgt la makin jd fenomena eh skrg? Nanti kalu kita terpergi tempat yg rega nya murah sket, kita hello awak eh...

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaaaaa ni yg bt hati meronta2 nk ngumpul duit beli pandora sekor... sambil2 jd kan yati nyer blog nih panduan... so, blh la kumpul duit slow2 dpt bracelet tu dulu ngn 1 charm pun dh ok....

sama lah kite jenih hendbag tak suke tkr2... satu tu jelah sampai dh lunyai baru tukar lain... leceh nk ada 2-3hnbeg...

Rin Maira said...

wahh best2..dh mulakan koleksi pandora...

handbag CR mmg gitu kan..sakit ati bila kita jaga bagai nk rak pun kulit tercabut2....huhh

lieyalatif said...

wow...tahniah kak..welcome to pandorians club ekekeekekek...

siap le lepas ni pantang tgk charms cantik kak....lieya dah almost penoh...berkat sikit2 gak kak..tak mampu beli sekelepuk...

Wawa Yusoff said...

ohok2..! tersedak banyak kali baca entry kali ni :p

Rasp said...

slow and steady itik tu kan 'beranak-pinak' hehehehehe...
berkat sabar kan sis :)

i pun cam u sis...
beg i satu jer...
gunalah sampai lunyai....
baru pikir nak bertukar ganti...

:: Cik Viva :: said...

cantik lah pandora ni..tapi tak mampu..huhu

Kakcik said...

Mahal juga harga Pandora ni ya... huhuhu

elly nadyra said...

oh pandora!
cantik2 kan collection charms dia, sedar2 tak sedar beratus gak nak membayarnya!

Izzan Yong Rosdin said...

saya pon baru nk start dengan pandora.. jemput ke blog saya pulak..

i follow u .. follow me back :)

http://izzanyrosdin.blogspot.com/