Wednesday, January 29, 2014

Parcel

Balik jer rmh kelmarin kemain happy iols bila terpandang parcel ditunggu dah tiba ;)
Nasib masa kurier dtg suami ada kt rmh...aku ni kalau dah balik rmh mak ayah mana tau sekejapan..huhu ni pun tak dan nak panas vontot nak balik kl semula nih hehe..


Terima kasih SA kerana sudi kirimkan kalender utk mamyharraz :)
Percaya ke tidak dlm rmh aku mmg takde selai kelender pun..sbb tu masa SA pelawa sapa nak kalender bg email..wahh kemain laju aku email bg address hehe..

SA senang-senang meh lah kitew deting bawah pokok sambil makan laksa kt Teluk kemang ni :)

Kalau pakai shawl , biasa aku guna satu pin jer .. sesuailah ada pin comel nih .. murah-murah dan comel..beli melalui intagram.
Esp ni pulak mmg wishlist dah lamaa nak beli tp asyik bertangguh..sampailah bulan ni baru merasa nak beli :")
tujuan ambik utk pulihkan apa yg patut..walau duduk rmh naklah sihat sejahtera dan bertenaga gittuw ..

Beli dari kak maria , kawan baikku yg sgt cun :)
ini link BLOG kak maria ku sayang MARIAJAVED


nota cinta : Happy chineese new year buat ibu mertuaku madam Liew Ay Lan .. sy rindukan mama ,dengan izin Allah semoga kita bertemu tahun ini ya mamaku sayang :) much love buat mama di Labuan.

Selamat bercuti panjang juga utk korang :D

happy read ;)

10 comments:

Kakcik said...

Selamat bercuti, Dik. :)

maria javedh said...

Hehe Tq tie. Promote ajak ya.

NinaAz said...

Salam kenal. Singgah sini

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

pin tu cam berkenan..lawo gak tuh...
Cooti dah habis pun liat nooo nak gi kerja..

elly nadyra said...

saya pun dah ada few collection utk pin comel tu hehehhehehehe

syariza09 said...

laksa teluk kemang sedap yer, nanti nk try la

sy suka gak guna pin camtu, tp ni dh hilang, kena beli ganti la juga

lieyalatif said...

wahh murah rezeki akak...lieya plak kak mmg cari kalender kuda ..senang nak refer kalo cuti sekolah ke ape hahaahahaha.....

Amanda Suria said...

Alhamdulillah dah sampai dah eh...insyaallah kalau xde aral bila2 boleh jumpa...nak jugak kenal2 ngan mummyharraz ni....

Norma NML said...

Slm kenal...

Akak pun ambik shaklee..utk eczema :-)

Jom singgah blog akak if sudi :-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

Norma NML said...

Slm kenal...

Akak pun ambik shaklee..utk eczema :-)

Jom singgah blog akak if sudi :-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/