Monday, April 22, 2013

Dip n Dip II

Dip n Dip Choc , Bangsar

Kali ke dua sampai ke sini semata nak makan lempeng salut coklat ;)
lazat marveles..tp kena bertabah beratur - sampai je sini cepat masuk g kt casher bg nama dgn fon number - kang bila ada tempat kosong baru dia call kita - begituuu-

Nampak macam leceh sikit kan? tp apa aku pedulikk nak jugak ! rela ku redah lautan dalam sbb nak makan coklat sedap nihhh hehe uolss jgn tak tau masa tunggu turn uk dapatkan tempat anak aku jatuh tangga depan dipndip tu T_____________T panik mak!!

Dua kali datang - tetap pilih menu yg sama..sbb dah confirm sedap both price RM17.00 setiap satu

Ini abg kecik sangat lasak!! mcm ulat beluncas bak kata kawan aku =P dia punya tergedik sampai tertonggeng jatuh tangga!! panikkk kami ! syukur tak serius tp merasalah dapat lebam tepi mata , lebam kat kaki..pastu balik rmh merasalah mami kena marah dengan nenek T________T

malang tak berbau..padahal 3 org tu jaga dia..tetap jatuh jugak budak nih.. kami mkn dipndip berempat dgn cikngah ..tp skrg cikngah tak suka bergambar hehe..

Abang besar ni pun panik laaa kan ank dia tertonggeng sampai EL lah monday semalam hehe..yeayy eh? mami yg suka eh? =P mestilah suka kalau baba ada kt sini...tak suka hidup jarak jauh ni..hmm tapi apa nak buat.....


Ok, hok ni lagiiii besarrrr ekekeke..mak mertua tgk pic aku yg ni dia ckp ehh yati sudah kecik (kakak ipar bg tau kt komen FB ) no mama noooo iolsss tetappp besar ni je statik T___T ohh my terus rindu nak balik labuan..bila tiket air asia nak buat promo niiiii

ok stop sini dulu nnt kita borak lagi yer blog..iols nak bersidang kt whatapss sat bincang pasal tempah tupperware dgn kakJulie n Felicia :)

tata.


happy read ;)

10 comments:

MuMMie BeRRy said...

sedap n menarik

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa kemain lagi harraz ni...macamaner la agaknyer gayanyer cam beluncas tu...mesti comey...tengok dia senyum ketap gigi tu pun kemain geram ngan mummy ker haper tu...

:: Mrs.Eady :: said...

oh maiiiiii coklat ituuuu!!!!!!

oh maiii....rindu labuan gak!!!

oh maiiiiii....nak bnyk lempeng coklat iniii!!!

ohmaiiii....terliur!!

norhidana miswan said...

bile lah akak dpt try dip2 nih dik oi... asik ko tayang2 je... terliur tp tak halal atkin lah pulak... haru

dya said...

cekelat sedap tue,,
klu dekat nk merasa dh dip n dip ni

elly nadyra said...

bestnya.....nak ke bangsar tu bercinta weiiiiii

ieda immi said...

serius nampak sedap dan menarik dik ! ;)

NEKCIK said...

dapnya..nnti nekcik buat lempeng pisang dip ngan celet ye!!

syariza09 said...

dh kira kali ke2 mamy ke sini, kompem sedap kan..adoiyai, budak2 ni kan mmg x dijangka, mcm2 leh jadi. sib baik gak ler harraz x der luka apa2

mazlen johar said...

Sedapnyer.. Ble la nk try ni...