Wednesday, April 3, 2013

Aktiviti hujung minggu


Haiiii keekers ;P

Ehh silapp sign kah hehe Haiii Blog ;)
Lamaaaa rasa tak eksesais tangan menaip sbb dok sibokkk eksesais mulut kat ruangan #keek :p
tp keek ank jer berani aku letak ekeke keek sendiri takde lagi yg ada cuma suara ai yg merdu bak buluh betong tu jeww hehe..

Sekarang ni jadual hidup aku punyalah padat..sampai nak online mmg tak menyempat..tp check-in kt FB, IG dan keek sana sini masih boleh..cuma nak taip entry ni jer agak terbatas...haihhh rindu tawwww rindu nak citer-citer rindu nak komen-komen kt sini..

last entry hari tu pasal budak cemok POU tu kan? alaa game tu..ye ye je kan aku jaga dia konon..tp bukanlah bermati-matian pon aku jaga hehe...at last terbiar gak dia kt screen henpon tu haaaa huhuu..nasib ko lah budak POU ~

OK jom lah kita berjalan-jalan ;)

Paradigm Mall Kelana Jaya


Terjebak ke H&M - cikngahlah pengaruh aku last-last iman pun cair,lalu terjatuh cinta ;)

Sejak kebelakangan nih suami cikngah ada perlawanan bola tu yg berkepit jer dgn kami berjalan-jalan..dah masuk 7 bulan ni cikngah mana daya nak teman suami dia dah..baik dia menyopingkan diri dgn aku ;P

Design utk pakaian budak sgtlah ohsem! lebih kurang mcm cotton-on kids tp hok kat sini lagi mengancam..geram geramm geramm!! normal price pepaham jerlah kan? tp kenalah pilih..ada gak yg price below RM50..

Nak lagi untung belilah time depa gantung word 'DEAL' haaaa time tu harga mmg murahhhhhh sgt sgt..

Body Shop pun ada buat sale.
Beli 3 item's dapat 20% diskaun setiap item yg di beli itu
parfume hok tu normal price RM79 - after less jatuh RM63.50 gitu laaa


 Hensem tak kasut Harraz hehe..hok ni aku beli kt H&M - RM39.90 - oklaaa berbaloi gak harga tu dgn design yg comel ni kannn..ok, Harraz..mami dah tau nak beli baju,kasut raya awk tahun ini ngeh ngeh ngehhh


Hok ni jaket mami yg punya..nak pakai bila tu kemudianlah kita fikir..janji ia lawaaaa sgt dimata aku..beli jer simpan- nanti masa sesuai kita pakailah dia nih..

Ok, ni saja citer singkat hujung minggu mamyharraz ;)
entry ni publish pun dah nak masuk hujung minggu semula hehe..ok sampai ketemu lagi
TATA
:)

happy read ;)

19 comments:

Nai @ TPJ said...

Tgk baju baby mmg rambang mata.. Dgr cita, online pon byk.. ^_^ mudah2an jangkit kat kita plak, yati... Ngee...

Kakcik said...

Hensemnya kasut Harraz. :)

Nong Andy said...

amboi..amboi..amboi.. sopingnya!!

:: Mrs.Eady :: said...

ok hensem hensem hensem :)

♥cikmOt♥ said...

amboii...dah jauh kedepan nak suping raya...ini sangat jeles...ekekeke

NEKCIK said...

Wamboii nyopink sakan ye...takpelah. ..kepuasan diri...itu terapi jugak tu..nekcik lah tu!

atuk said...

Assalamualaikum mamy

pesedian raya yer....he he

dya said...

shoping bagai akk nih..kasut biru tue cute lah kak..^^

Rasp said...

jalan shopping2 memannnngg best :)
makin bergaya lah encem boy tu....
nanti bila u dah sarong jaket tu...
sila snap2 and show kat w'ouls ye...

Qhaifa Nur said...

seronoknya jenjalan...
suka kasut baru Harraz tuh...
memang sesuai untuk anak bujang...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kasut harraz sama cam uwais tapi uwais warna hijo...Bestkan pi H&M

munna said...

wah!... cantiklah kasut Harraz.....

norhidana miswan said...

hamboi2 nyoping tak hengat yek.... takmo dh pg body shop, aritu abis dkt rm300+ kt situ udah tak blh dtg situ lg dua tiga bulan ahak2

syariza09 said...

sy tak pernah sampai lg kt paradigm mall tu, brg2 kt HM tu best ekk, nanti nk skodeng brg2 aiman plak

Cho Zila said...

buat akak teruja nak ke padigm mall.. alamak dekatjer ngan rumah tapi tak penah sampai.. kasuttu buat akak terliur nampak rugged.. harga boleh tahan ...

elly nadyra said...

cantiknya kasut harraz!

Lisa Sheila said...

seronok shopping kak ..hehe..sekarang ni org dok sibuk2 cakap pasal keek ..lisa ni x update langsung.. memang xtau cemana rupenya keek itu..hihi ...agak ketinggalan di situ ...:)

-Sara- said...

slm kak, dh lama zsinggah sini makin cun lah akak kita ni! hehehe

lieyalatif said...

KAK OIII....patut lee aku rase lame beno tak melawat ko kak....akak skrang dah jarang ye update blog...akak busy ke kak....lieya plak nak online kat pc mmg dah payah sebab opis blocked blog...harapkan online kat tipun je laaa heheheheh

h&m mmg best kan kak..rambang mate mcm org gile kalo gi sane lieya ni hahahaahahah