Friday, April 11, 2014

Padah Televenola

Be  Carefull with my Heart -
Tamat dah siaran minggu lepas drama philiphine nih..

Jangan tak tau menangis aku depan tv tgk last episod tu huhuu anak pun pelik dgn kegilaan mak dia menonton telenovela sampai begitu sekali ekpresi meresap T___T

BCWMH ni bukanlah televenola pertama yg aku ikut..sebelum ni sejak dari zaman ank dara mmg aku sukaaa melampau kalau ada siaran episod drama dr philiphine nih..ada kesempatan wajib followlah.

 ..mmm camna nak citer eh..stori line drama diorg ni ada satu roh yg dapat meresap dlm jiwa kita bila menonton !kalau watak jahat tuu mmg jahat sampai ketulang hitam..bila part kekeluargaan tu alahaiii penuh dgn kasih sayang ~ me loikee

Setiap inci perjalanan story line diorg details sgt di dramakan..ohhh myyy best tauu ;)


Susah nak menten supaya aku dapat tgk setiap episod angkara berebut tv dgn anak T____T
Syukur aku dapat idea - jam 3pm-4pm  aku bagi homework colouring utk harraz buat hehe harraz ok jer dia bab suruh buat homework setakat ni mmg tak liat hehe saja bg colouring sbb kalau buat homework biasa mmg aku tak boleh tumpu ajar dia tihehehe ank colour mak layan drama sesekali bg chance apasalahnya ..

Nampak gaya petangku lepas ni sunyilah sbb ketiadaan maya yg comel , sir chief yg macho dan geng yg lain-lain tu..ohh myy sedihhnyaaa...bila teringat jer kemesraan ke family-an dalam drama ni mauu aku menitis air mata..over sgt ko nih mami..huhu

semua nih ekspresi padah menonton telenovela -_____-

iloveu Be carefull with my Heart !


happy read ;)

3 comments:

syariza09 said...

hahaha...sy pon kena gak penangan si maya ni. mentang2 la kt opis ni ada tv, sedap jer nengok. sambil2 taip komputer tu, sambil jeling tv. dpt la gak tgk...rindu ngan maya..

Mummydearie said...

Pandainya mama cari kesempatan nak kenakan anak. Kalau berebut remote control dengan anak, memang selalunya kena mengalah. Kita tak mungkin nak meraung depan public, tapi anak-anak ni lain macam, tak peduli punya :)

Dah lama tak mengikut telenovela sebabnya memang tak siaplah kerja kalau dok depan TV menghadap episod satu demi satu.

Last tengok telenovela Philippines ni yang apa tu, 'pengangkut sayo' (Pangako Sayo -gitulah kot) Serius dah lama!

elly nadyra said...

ramai betul yang follow cite nih