Wednesday, April 2, 2014

Rak

Rak ronnskar nih dah lama target nak beli..asyikkk bertangguh..alasan biasalaa pikir camana nak sumbat dlm kete..tak kan nak tunggu beli van baru nak beli benda alah rak ni kan -_____-

Jadi,dgn bijaknya aku g beli masa keluar dgn cikngah dan mak ;P
berpeluh gaklah dr ikea nak menyumbat masuk dlm wira erobek ayah ..masa keluar tu guna kete ayah huhu
apa nak buat benda pun dah beli.

cara masukkan terlentangkan kusi depan julurkan kebelakang paham?
takpaham wasap ahkak nnt ahkak terangkan -_________-


Konon dah duduk menyewa tak nak beli apa2 dah...nak guna jer apa yg ada..tp banggg jgn percaya sgtlah kata-kata adinda tu yer ;P selagi makhluk lain dok cipta mcm2 selagi tulah keinginan manusia berkehendakkan tak kiralah benda sekecik zarah ponnnn gittuwww ;P

waktu bawak balik benda alah rak ni dari KL ke PD muke ketatttt jer abg sarjan huhu tp kakak sarjan ada kesah? hehehe apapun tq yer bangg sudi pasangkan rak ni ;)

rak ni panjang...hat aku snap sekerat jer ni.
ikutkan display kt ikea benda alah ni letak dlm bilik air tak pun tepi bilik air gituu...tp dah aku beli sukati akulah nak letak benda alah ni ceruk mana ponn gituuu ;)

 pendek citer kalau masuk ikea - aim nak beli sesuatu pun bermula ;)


happy read ;)

9 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi..
Sebelum nie pun nieyl penah la beli 1 rak kaca jugak...time masang tuh pecah..so,en.husband kate next time jgn beli benda kaca..huhuhu~

syariza09 said...

hihihi...dpt bayangkan mamy susah payah masukkan menda lam keta...berpeluh gak kan nk ejas ngan kepanjangannga tu =)

:: idzwa :: said...

CANTIK :)

norhidana miswan said...

cantik.... nnti dh setel ngn segala isi jgn lupe tayang...

lieyalatif said...

betul kak..kalo masuk ikea tak sah tak beli barang hahaaha selalu keluar dari list lah...lieya ni pun baru jek beli katil dayyan plak kat ikea..esok nak delivery nye...auww tak sabar!

Nai @ TPJ said...

Puas ati ler tiewww... Heheh

Rasp said...

kalo ke ikea tu memang bahya...
bahya untuk poket & tenaga kerah di rumah hehehehhehe...
tapi satisfaction guaranteed *utk kita aaaa* lalalalalala...

Cho Zila said...

Ikea memang bestkan.. akak suka sesangat rasa barang di acomeljer..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

haih tadi baju berkenan rak pun boleh berkenan
jugek...ader warna putih tak yati?...
kesian abg sarjan kena buli ngan kak sarjan termenung panjang dia kihkih