Monday, April 7, 2014

Tampil Anggun Dengan Baju Muslimah

Salam kasih sayang semua ;)
(sponsered post)

Menjadi suri rumah , mengejar masa setiap detik adalah rutin harian..bergegas sana sini mengejar jadual..maka, pentinglah kena ada pakaian yg selesa untuk dipakai.Pilihan sy sudah semestinya yg menutup aurat.
Siapa pun kita itu bukan penghalang untuk memakai tops/baju cantik-cantik dan penting menjaga aurat kita sebagai wanita muslimah.

Sekarang shopping hanya dihujung jari klik jer website baju muslimah terus rambang mata nak pilih mana satu tops /baju idaman hati ! harga yang berpatutan , murah , malah berkualiti pulak tu amboiii rambang mata dibuatnya bila klik website online shopping Malaysia. Syukur ada website online , ini sangat memudahkan orang seperti saya yg duduk kawasan pendalaman jauh dari shopping kompleks.Hanya klik dan pilih , bankin wang , esok dah boleh terima parcel depan rumah.Menarik sangat :)

Di bawah ni antara pilihan yang membuatkan sy rambang mata !
Cantik-cantik koleksi yang ada dilaman web Zalora Malaysia.


Manjakan jari klik dan shopping dilaman web Zalora Malaysia pasti gembirakan hati seseorang yg suka kan online shopping seperti saya ;)


Memakai hijab bukan penghalang utk kita tampil bergaya lawa.Yang penting sesuaikan fesyen mengikut keselesaan dan menutup aurat .Pilihan tops yang ada ini boleh digaya dan suai padankan dgn palazo atau skirt labuh dimana boleh dapatkan di Zalora online shopping Malaysia ! 





Alasan tiada masa ke shopping kompleks itu tidak benar ! Klik saja utk memudahkan urusan pembelian yg tepat  , pantas dan berkualiti dari online shopping Zalora Malaysia !

Selamat membeli belah melalui talian maya  ;)

happy read ;)

7 comments:

:: idzwa :: said...

wow!

rasp said...

semuanya di hujung jari ekkkk...
tapi i kan body sangat 'shomel'...
so nak beli online sangat jarang....
selamat gak le poket ku hehehehe...

norhidana miswan said...

mmg cantik jnji kene menutup aurat betul2 kan... boleh je kite nk bergaya2 kan

Cho Zila said...

Cantik2 untuk sibadan comel akakni tak bolehler.. tapi der jer kat zaloratu baju besar2kan..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ni yang nak kena nyoping nih...
bajunyer semuanyer memikat hati....

attyfir said...

Kty suka beli jubah ngn kasut

elly nadyra said...

semudah ABC kan
hari ni hari jumaat
malas kuar opis utk lunch
selalu kuar jalan2 shopping
hari ni duk opis online shopping
best!