Tuesday, February 19, 2013

Desa Park City

Renteten kesunyian setelah diri ditinggalkan suami demi tugas..marilah kita riadah ke taman pulaks ;)

Mujur ada kengkawan dan adik melayan diri iolss .. tak rancang beriya pong dgn deme..ber whatsapp sesama sendiri then terus memasing setuju..maka, port bertemu adalah di rmh kecilku ;)

menu berkelah biasa-biasa jew..yg penting cikdada buatkan sandwish lazat kebabom!! lazat berkrimmm uolss! .thanks to cikriri kerana mengsponser bahan-bahan :") 

Harraz haritu bagai ank kambing terlepas dari kandang =P melasakkkkk kooo!! naik hantu mak kau nakkkk T_____T dia buli unty dada cukup-cukup haihhhh keberangan mak ko ni tahu? habis hilang seri sbb muka berkerut jer kekdahnya -_____________-

Ini pulaks all the bekal .. bekas Tupperware pemberian Fel (adik ipar) sudahpun di rasmikan ;) ada tangkai tu yg besttt...ehemm ada tak sesiapa nak hadiahkan iolss tupperware lagik :")

Kerjasama yg dapat dari Harraz anje-anje ni mcmtulahhhh..cikriri suruh senyum dia buat muka... kesabarannn jerlah gugirl -_______-

Berposing dgn cikngah .. kalau ada cikngah harraz behave lah sikit..sbb ckp cikngah dia mau dengar..tp kalau ada acu lagiiiiii haku suka sbb dia takut dgn acu mihihiii kalau dgn mami ko tahu membuliiii je kan? -__-

Buatlah perangai apapun...awk tetap jantung hati mami...awklah kawan gaduh..awklah kawan baik mami..bila baba jauh..awklah peneman mami dalam semua situasi :)

sayang tu memanglah sayang..masa dia pegang payung tu kemain aku jerit sbb dia nak patahkan!! huhuuu ohh ankku jauhhh tau mami beli payung nih...mmglah kt CM pun ada payung ni..tp made in shanghai kan lain =P

Besar dah baby boy mami nih..alhamdulillah nak masuk 3 bulan school keadaan dia under control..mood dia bangun pagi berubah-ubah..takpelah nakkk asal awk nak g school itu dah bagus..mood awk tu takpe mami layankan ajer ~


Selera makan dia outttt sama sekali..harapkan susu jer..habis-habis hebat pong makan roti sapu susu pekat..lauk pauk masih tak reti makan...biasa haku sumbatkan scoot perisa oren tuh..tp baru-baru ni try sumbatkan dia appenton pulak..tgklah camana..ada perubahan ke tak..


Cikngah kawan baik mami nii..kemana pun berdua jer kami..mungkin umur tak jauh beza tu yg rapat..lg pun dialah satu-satunya adik pompuan aku kann..baby bump dah nampak :) baby duduk elok-elok dalam tu ya..cukup masa nnt kita bertemu..ohhhmy maklong tak sabar nak dukung awk baby :)

 Cikdada & Cikriri

Terima kasih cikdada dan cikriri sbb ceriakan hari mami..bila mami susah/senang/sedih/gembira korang selalu ada disisi..maaf ya hari tu korang dtg dapat jamu nasik berlauk ikanbilis goreng dgn telo mata kerbau jew..next time we plan masak menu yg gorjes pula ya :)

LOVE!

happy read ;)

21 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii best nyer lepakk!~

♥ Wina ♥ said...

beshnye melepak² dekat taman..ade potluck lagi!

Kakcik Nur said...

Seronoknya dapat melepak sesuka hati. :)

Rasp said...

best lah dapat lepak2 piknik kat taman dgn geng sekepala....
and leh berphotoshoot lak tu...
memang happening...

atty's said...

besh dpt lepak dgn org yg kita sayang.

♥cikmOt♥ said...

amboi harraz...santai betul...

awak, kita punya instagram carilah cemomot...

KY said...

Alhamdulillah...masih ada keluarga dan sahabat yg sudi menemani

Qhaifa Nur said...

susah senang bersama....
sukanya tengok budak ensem ni baring atas rumput...

ieda immi said...

seronok lepak2 macam nie
ada kawan baik layie .. meriah ..
happening aje ..
bukan main landingg harazz tuu ekeke ;)

yan's cottage said...

lepak2 sambil nyam2 lah nie..ye..?

Fieda Zan said...

rindu plak kat stesen bas jalan duta ni.. lama tak balik perak by bus.. salam perkenalan.. jom join blog saya :)

Nieyl said...

santai....siap baring2 lg tuh...

GreenJade said...

wahhh happening nye deme..selonok kan bila ber gathering sesama famili ni..release tension..

makin ensem 'baby boy mama ni..hehehe

Daddy Ziyyad said...

Teringin la pulak nak ke Desa park City ni...nak buat sesi photoshoot anak anak saya :)

norhidana miswan said...

bestnyer berpiknin

inazamri said...

akak suka payung comel tu cantik.syoknye lepak santai gitu

Nong Andy said...

amboi.. bestnya korang berkelah! lama sungguh aku takde pergi piknik2 bagai ni..

psssstttt! makin lawa la si bonda Harraz tu :)

Kesuma Angsana said...

wah seronok tu!

Amanda Suria said...

seronoknya duk atas rumput then posing2 mcm tu....

elly nadyra said...

Bila suami xde ginilah kita. Aku pun sama!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

wah seronok harraz berjimba2 ngan maknyer tu...siap posing2 lagi tu...best2