Monday, February 25, 2013

Teman cikngah shopping

Bila cikngah ajak teman shopping laju je aku bersiap ;)
Ke Sogo KL , cikngah beli barang-barang baby - shopping sikit-sikit .. tau jelah ank sulunglah kate kan..banyaklah nak di sediakan..nak perturunkan brg baby masa harraz kecik dah habis aku bg kt org..tu pun nasib katil baby ngan tilam baby masih ada dan molek..bolehlah baby baru pakai nanti ;)
 

Bila tengok barang baby alahaiii gerammmnya..terus fikiran merawang bilalah tiba masa aku pulak nak mengandung =P

tapiiiii .... bila ingat mabuk mengandung haku yg over the dose tu terus batal niat nak peknen kooooo...ekeke tapi,itu semua rezeki Allah kalau ada Alhamdulillah.kalau tiada aku redha (walau dlm hati mahu) ~

Dah settle cari brg baby & abg harraz moh le basahkan tekak dan gosip sebarang dua kat kedai kopi ;)
kami berdua je keluar hari tu..jd bolehlah open gosip apa sajer ekeeke..

cikngah : "long, nak snap gambar tak"?
aku : *sentiasa stanby kan diri* hehe

begitulah citer semalam aku,cikngah,sogo dan starbuck ;)


happy read ;)

14 comments:

Nai @ TPJ said...

Jom, peknen jom.. Satu...Dua.. Tigaaaaa! Huhuhu.

mamyharraz said...

nai : jommm kiteww hehe

norhidana miswan said...

bestnyer nengok org supink2 brg bby nih, akak pun mcm kamu lah dik, msh fobia lg masa time peknen... ada drh tinggi, sampai 7kali akak kuar msk ward perkh...

yan's cottage said...

bestnya shopping sambil singgah minum2 sambil lepak2 kan...?

Daddy Ziyyad said...

Persiapan utk anak sulung selalunya mmg meriah...hihihihih

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ermm bestkan shoping barang baby ni...erm tetiba rindukan bau baby bestnyer...

ieda immi said...

jalan2 sambil menikmati minuman yg marvelous .. kalau boleh ari2 kan dik ;)

syariza09 said...

sronok ooo bila bli brg2 bb ni..smuanya geram2

elly nadyra said...

Wahhhh den dh tua la nk pregnant
Baju pregnant pun cun2 tau

wahida said...

eh nok...ko dah kurus lah!!

Rin Maira said...

ntah bilalah nk merasa shopping brg2 baby lg...huhuh

Nong Andy said...

hohoho.. kopi starbuck itu nampak menyelerakan lah Yati...

soping? haku suke tu...

NEKCIK said...

bestnyer 2 beradik mnyoping kan...free and easy lah tu!!
kalau teringin apa salahnya Mammyharraz.....muda lagi elok lah tambahkan ahli!!!! hi hi

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)