Thursday, March 21, 2013

POU

 Ia seekor alien yg sgt comel ;)

nama POU

sekarang dah satu keje aku membela menatang nih..
kuat makan okeh! sat-sat aku kena sumbat bg dia kenyang!
dah settle bg mkn aku off kan lampu suruh dia tido ;)

sgt comel okeh org tua ber main games homel begini 
LOL

kalau dia lapar mulalah memekak haha
tp kalau aku sumbat over dos makanan pun dia memekak!
tampaaaa sekali  baru ko tau! nak?! haha


 Check2 tgk dah rupa begini si pou nih! 
comotttttt giler hahaha nasiblah dapat tuan pemalas..

aku jarang layan games sbb lebih suka baca buku..
tp hok pou ni terjatuh hati pulaks nak bela ..
comel kot? ke saja nak ikut perkembangan semasa? entahlahh
kecelaruan indentiti aku nihhhh pffft!! T_____T

oklah korang happy weekend ya
:)

happy read ;)

18 comments:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

hehe comel jer mende alah ni...suka...best gak ni layankan keboringan hehe...harraz tak join sekali ker...

syariza09 said...

ramai yg main game ni termasuklah boss sy hihihi

Kesuma Angsana said...

hehehe comey nyer ! suka2

~aYu~ said...

sy pun ketagih main game ni. syok la pulak kan..

GreenJade said...

kekadang layan games best jugak..

terapi minda kata nye..hik hik hik

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..dah satu keja nak bela...baik bela ayam betul, boleh buat sate...haha

Lisa Sheila said...

Eh mamyharraz comelnya pou kan..lisa pun pernah bela tapi terpaksa di mansuhkan atas alasan makan space bnyak kat henfon buruk lisa ni..apapun..mmg rs bertanggungjawab lbh sket sbb kna bg mkn..mndikan..bg dia enjoy..n tido kan dia..hehe..lisa bela da jd adult gk aritu :)

Nong Andy said...

hahahahah yati... comel pula n3 ko kali ni.

jaga pou ko bebaik tau

Nizam Ijam said...

hahaha ramai yang suka main game ni...

saya dah update... cuti2 di Bukit Bendera

elly nadyra said...

Aku pun men. Dah level 45 tetiba bosan sbb routine sama. X challenging lk rasa. Skang tgh gasak men candy crush!

lieyalatif said...

Lieya ade tgk kat fb org pos gambar ni kak...rupenye itu game yeak hahahahahah...ketinggalan zaman betul laaa haku ni kak oiii hahahahaah....

Lieya ni bukan kaki game kak...dlm iphone lieya cume ade game candy crush tu je...tu pun dah stuck lame kat level 98...ade harapan pencen ni hahahhah

norhidana miswan said...

mcmne nk membela menda alah ni? cam best je

:: Mrs.Eady :: said...

hahahahaa...kecelaruan indentiti!

BUNDA a.k.a KN said...

comey...comey...

eika_jps said...

salam perkenalan....wah bestnya games nie...teringat zaman remaja dulu ada bela gak....kena lebih bertanggungjawab sbb nak kena bg makan ikut time kan...cute sangat games nie...

jemput singgah blog eika yer...mak budak baru blajar menulis...

http://atikarafina.blogspot.com/

Cho Zila said...

comel2... tapi akak mmg tak leh belaler.. tak berapa nak rajin...

Cho Zila said...

comel2... tapi akak mmg tak leh belaler.. tak berapa nak rajin...

veesandii said...

assalamualaikum ... saya mmg elak main game sbb takut termiss edit entry lak ... aduhaiii