Wednesday, December 15, 2010

Hantu Kak Limah balik rumah :)

Mamy suka tonton movie suka sangat2 tp satu masalah besar takde org nak temankan :(

..maka sebab itu cuba mengadu ~komenga komenga ada sapa2 mahu temankan mak budak ini menonton wayang kat FB ~ okey..respon memang comellll ramaii yg sudi temankan mamy :) ohhh sgt hepi respon kawan2 ku tercinta ~pelok kuat2 ^^

Tapiiiii...yg sudi temankan tu semua jauhhhhhhhhhh kwn yg dekat ada pelawa diri tp takmolah terasa mcm kacau daun..dia nak pegi dgn suami...malulah kannn =P dannn tiba2 salah satu komen tu dtg cik riri yg dekat menyerah diri :) *bersinar* okeh gembira!

Tak citer panjang!terus zasss set time dgn cik riri jam tu jugak =P hari pun dah petang laju2lah set timing betul2 jadi kah tidak..maka dalam 15 minit terus ikat janji :) cik riri dan cik dada amik mamy utk bwk ke panggung wayang :)

Jom tengok gambar2 mamy bersama cinta2 ku ituwwww ;

mamat khalid punya aura memang mamy tak senang duduk =P
haiii memang kelakar okeh!
kalau dtg tgk sorang2 mcm pompuan giler lah aku mengekek sorang2 huuu
nasib angel comel sudi temankan ku :)
jadi time gelak boleh pukul2 cikdada hehe =P
kaki2 yg suka berjalan! haha
ya kami tengok kt the curve :)
sebelum movie start =P
cik riri yg rajin snapkan gambar mamy&cikdada :)

dah habis movie jln2 kejap
tgk budak2 remaja mabuk menonggeng haishh apa nak jadi :(
sedih menengoknya melayu pulak tu~hmm
rasa ni comel hak hak hak

ini juga ngeh ngeh ngeh


cik riri menanti sapa agaknya ya =P
:)

=P
penutup citer utk hari yg sgt gembira..
singgah kedai mamak mkn tosai & minum teh tarik kawww

order tosai rangup2 kruk krak :)
t.kasih cik dada dan cik riri anda memang buat sy senyummmmm
cinta kuat2 utk anda berdua ~hug!














8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa....dah tgk yer HKLBR....sy tggu dvd jelah....

Myrilicious said...

owh mumy.. Secara tk sengaja enty kita sama.. Nanti kita g lagi yeah... Muuuaahhh xoxoxxoxo

mamyharraz said...

hanim~ aa akk dah p tgk memang best :)

Cikriri~ ya lah kann tetiba boleh sama

ofkos nnt kita pegi lagi ~hug

Myrilicious said...

mumy.. tak rugi cik riri buat pose gitu..sebab yang di nanti kini kunjung tiba.. ~ hug jugak :P

syariza09 said...

huhuhu...mammy dh tgk yer...ai jeles tau

mamyharraz said...

riri~sabar tu kan habuannya manissss ;)


syariza~ada 2 angel sudi temankan tu yg dpt tgk.

wida said...

bestnya dh tgk HKLBR..
tq sudi follow blog saya..

mamyharraz said...

wida ~tq juga follow mamy :)