Wednesday, December 22, 2010

Share citer lagi :)

Dua tiga hari server down kat ofis mamy ~sigh! terasa dok dlm hutan tak boleh intip2 wall FB org tak boleh intip2 blog org *tekanan* =P pastu internet kt rmh slowww bukan slow mcm siput tp slowww langsung tak move! musim hujan memang internet slow ker??

Ok takpe lah lantaklah nak slow ke nak server down ke diri mamy tetap dlm mood hepi sebab ada henpon baru ^^ ngeh ngeh..jadi bizi save no kengkawan,sedara mara,segala no yg haku selalu lupe..kt rmh tak sempat sbb nak tidoooo je mata nih yelah demammm memang gitu kan =P

Kenot mc sbb department mamy kosong!semua bercuti~ok takpe silakan bercuti siaplah nnt bulan 3 haku pulak bercuti lama2 haha!! semalam kan pestime pakai henpon baru jadi adik2 testinglah call dgn paksaanku =P dok tunggulah mana lah depa ni tak call aku nih konon nak dengar lah bunyi ringiing tone tu~sekali check fon dlm mood silent!haha apakah!!tengok2 banyak missed kol =P

Pastu mlm tadi set alarm...selalu kalau bunyi alarm mamy lah org pertama katup henpon cepat2~time tu pinjam henpon mak
tp tadi alarm tu jenuh dok bunyi haku buat selamber dekkkk hahaha *lupa* tu bunyi alarm sendirikkkk =P ampun ya adik2ku jgn lah sound mamyharraz yg cepat pelupa ini keh keh... ni gambar lauk mak masak time mamy EL hari tu umpphhh sedapnya ayam masak lemak tuuuuu sebelum ni kalau nak snap gigih berlari capai kamera kannn dan kini tak perlu lagi daku usung kamera ^^ huhuu

tp kan kamera henpon tu memang bunyi *kecekkk kecekkk*tak boleh katup bunyi dia kann haittsss =P

5 comments:

Dyna said...

wah2....gitu la kalo baru2 dapat kan......alarm bunyi pn wat derk jer...huhu ha'ah lah bunyi dia keceek2....mmg x buleh tukar erk??? dh jenuh dok cari2 gimana nak tukr nie....haish.....fening2

mamyharraz said...

Dyna~tulah dah silent kan bunyi pun *kecekk kecekkk* tetappp berbunyi hikkss

syariza09 said...

aarrr la mammy
tu yg tak best masa nk amik pic curi nie, asyik terkantoi jerr...kecekk..kecekk

Softtouch [Hanim] said...

mskan mak mmg terbaiklah...lapor!!!

mamyharraz said...

syariza~memang begitu ya tak boleh katup hmm sabar jelah =P

hanim~mak masak apa memang sedap kann