Monday, December 20, 2010

Old Town JJ Kepong :)

Ahad, lepas balik kenduri terus mamy bawak my eskot ke JJ Kepong =P
tujuan hanya nak beli sebatang maskara ;) nak soping lelebih kenottt..
jadi curi2 beli yg penting duluan..
Beli maskara kt Guardian..puas belek yg murah2~amik silky girl
dah pakai pun maskara tu semalam dan hari ni~bestttt =P
Pastu bawa mak&harraz makan roti bakar kt old town
budak kecik ni kan demam 2-3 hari jugaklah..jadi selera mkn takde
nasib lah dia mau mkn roti kat sini jadi adalah tenaga nak bergaduh dgn mamy hihihi
Dah pandai bergaduh dgn mamy okeh!
hangin je haku! ~ohhh suamiku tgklah anak abg ni...suka buli mamy tahu! :(
saje hint2 sini sbb dia bace blog ni kannn abg kannnn =P

Rose float mamy punya
revine float nenek punya
air kosong harraz punya~anakku ni hanya minum susu & air kosong
air kaler2 memang dia tak nak =P


mak lah peneman kami dua banak
terima kasih ya mak,tumpangkan kami..temankan kami..
oh ya..hari sabtu kan tido rmh mamy kt damansara...
kan mamy tinggalkan mak dan harraz...
balik dr kenduri tgk2 rmh mamy licin berkilat mak kemas...
ohhh tengkiu mak =P bukak almari tgk baju dah bersusun molek
tssskkk tengkiu makk :)

Ok diakhiri dgn menu roti apaentah kenamanya =P
tapi sedap bangat!order tak banyak menu punn sbb masing2 kenyang
tapi hevennnnya panas2 terik minum segelas rose float tu hmmmm nyamann:)




7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ciannya harraz demam..semoga cpt sembuh..

mak akak mcm mak sy mesti buat mcm tu kalu dtg umah anak dia..mmg mak2 mcm tu kot kan...

sedapnya roti bakat OT...

mamyharraz said...

hanim~demam2 pun energi nak bergaduh dgn mamy kuat =P..mak memang mcmtu kan..rajin je

roti bakar kt OT memang best..buat sendiri tak best hehe

Ogy said...

dtg tgk gambao makanan....kat mana ade makanan sedap kt situ den menyinggah...hik3

Myrilicious said...

mumy..nnt kita berjalan ke kenduri lagi yer...kisah cukur jambul umah ben pun tk smpat riri update lalala~

syariza09 said...

huhu...pewotku trus berdondang sayang tgk roti iteww...sedappp nyer.

mak mmg sentiasa jd peneman setia kita dr sblm kita kawin sampailah kita dh kawin kan...mom mmg superb

sekamar rindu said...

salam....

singgah kali pertama follow blog puan..

** 54

mamyharraz said...

gee~ t.kasih singgah sini ;)

cikriri~boleh saja..nnt pelawa saja ya mesti mamy tak keberatan mahu ikut hehe

syariza~mak memang begitu kann

sekamar rindu~t.kasih ya follow mamy :)
nnt mamy jengah blog awk pula :)