Monday, December 13, 2010

kasut baru mamy :)

Salam satu Malaysia :)

Hepi!! pagi ni kasut yg order kt kak sherry sudah sampaii ~melalui katalog..ini dikira hadiah utk diri sendiri gaji bulan lepas ^_^ ngeh ngeh eh bukan bulan lepas dah beli tudung ker?? =P arghhh takpelah kann penat2 membanting tulang tiap2 bulan mesti ada habuan utk diri sendiri :) comelll tak prinsip nih =P
Kalau dapat pakai kasut sambil p Vacation uihhhh berganda besttt nih ;P ehhh angah mana janji manis ko nak bawak aku pagi Bali?? jommm lahhhh *without man* okey :P berdua lebih baik heh heh only you and me wahhh mesti romantik gilerrr *ko mesra2 dgnku* *bergaduh gaduhan dgnku* ko tak rindu ker itu semua???
Sisi tepi pulakkk comel tak? ~ ohh bgku comellnya!! ^^ ehh ehh ok ke Puma ~ahh belasahlah janji comelll ^^
Tak sabar nak rasmi =P

8 comments:

Myrilicious said...

mumy menawan kasut tersebut.. meh le share?? cara pembelian tersebut.. agak2 ada size uk or american tak?? kaki cik riri kaki gajah!

mamyharraz said...

cik riri~ mamy beli melalui katalog yg paling besar saiz 8 je ni pun nyaris2 muat hehe

Softtouch [Hanim] said...

wa...cantik kasut tu..sy sejak kawin ni mmg xde jenis kasut mcm akak tu ala2 snickers..memanjang sandal jer..

mamyharraz said...

cantik ya hanim ^^ heee besttt aa lebih kurang mcm snikers tu yg berkenan pastu murah pulak tu :)

syariza09 said...

cantik la mamy...tengok "kak limah" nanti leh la pakai kasut nie :D

edy said...

pkai g joging pon leh tu

mamyharraz said...

syariza~ sudah pun rasmi kasut tu :P

edy~ syglah nak bwk p joging dan pulak bila lah sy nak berjoging ;)

h.zulka said...

senang berkunjung ke blog anda..
semoga sukses selalu..
Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
silahkan kunjungi
REPOSITORY UNAND