Tuesday, December 28, 2010

Tonton Movie Gulliver :)

Alhamdulillah, tiket yg hanim bagi sudah pun mamy guna semalam :)
TGV Kepong.Movie Cik dada pilih nak tgk Gulliver.
Tiket yg mamy dapat tu boleh pilih semua movie yg ada..
dgn syarat yg sedang ditayang kt panggung TGV..kecuali citer Tron je tak boleh :)
Memang tepat pilihan Cik Dada!besttt sgt citer tu.
Kelakar pastu mcm kita masuk ke dunia lain~menariklah kesimpulannya =P
Selalu dok tgk movie melayu je kann sesekali ubah selera sikett ;P Taraa! tiket sudah dpt =P
amik yg ada dua seat..takmo yg barisan tengah =P
sementara tunggu movie start..kami makan kt Old Town..
sambillah godek2 henpon baru mamy tuuuuu hehe..
tapi masih tak reti nak on kan utk guna wireles~gimana ya?
"Cik Riri meh lah tolong mamy" =P

Menu kami =P
air pilihan memang lah marvelesss!!
Cik dada : gula melaka cincau freeze
mamy : gula melaka cendol freeze

Cik dada menikmati bbq chic egg noodles :)
haaa citer nilah kami tonton malam tadi :)
kejap org tu jadi besarrrr kejap dia jadi kecikkkk
penutup sebelum balik singgah beli roti utk anak bujangku :)
"Cik Dada..t.kasih sudi temankan mamy"





5 comments:

syariza09 said...

waaa...best tu . dh ler dpt tkt free, leh pula pilih movie & seat.

rasanya fon kita Nokia sama function kot.
meh nk ajar.
Menu - control panel - connectivity - WLAN wiz.

kalo tempat tu ada free wifi, akan kuar kt skrin..try ler

mamyharraz said...

memang best :D
ok tengkiu ya syariza..nnt nak try buat =P

Myrilicious said...

waaah best ye dpt tgk movie..
jeles2 ...mumy akan riri bantu mumy dlm mis mencari wifi lan dlm phone tuh..

sori sgt tk dpt join mmg otak cramps haha.

ni pun curi2 tgk blog haha nnt kita jumpa ok~ lps 7hb sbb skrg ni musim back to school hehe

K-Baby said...

Hi Mommy,
Would you mind dropping by our blog and join our giveaway in conjunction with our blog launch!
You could win cute slogan tees for your lil ones!mykedaibaby.blogspot.com

mamyharraz said...

cikriri~ok takpe next time kita outing k
hug kuat2 utk awk

K-Baby ~Insyaallah nnt mamy p situ :)