Tuesday, December 21, 2010

semalam dan hari ini :)

Salammmm Sejahtera :)
Phewww semalam ,hari ni internet server down tekanan bg org seperti mamy :(
tapi nak buat mcmmana kannnn sabar jelah..oh yerr nasib mamy ada sesuatu utk di belek2 di telek2 ngeh ngeh benda baruuu ko mau tak shukeeee =P~ok nnt mamy citer benda baru ituwwww :)

Meh nak share benda baru budak tecik ni dapat dari cikngah dia....

*
*
*
*
* dapat beg!
amboi bukan main sukeee okeh..kehulu kehilir dok kandar beg nih.
tengkiu ya cikngah :)
oh ya tengkiu jugak ko sudi jaga harraz semalam :)
berlari2 aku kt lawyat semalam dgn abg ~adik kita yg garang ituwww ^^
tapi berbaloi dapat pun apa yg mamyharraz ni mahuuuuu ngeh ngeh
nasib lah abg yus mike kt perantauan tak smash haku! ngeeee
comelll kann :)
kaler merah boleh isi pampers,cekedis,susu
fuhh legalah henbeg mamy sbb harraz dah ada beg sendiri =P
besar sudah anak bujangku ini :)



3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

comei je beg dia...cantiklah

bnda baru?camera yer?nk tgk nk tgk....

mamyharraz said...

hanim~hehe bukan kamera =P

jap tgh gigih nak taip

Myrilicious said...

mamy apa yg benda bru itu :D