Sunday, December 19, 2010

Sabtu itu

Sabtu lepas keje..jadi nak buang masa tu cit cat dgn cik riri yg sentiasa online menemaniku :)
psttt cik riri tak sabar sy mahu tukar henpon baru =P ~oh ya topiknya cik riri ajak temankan pegi kenduri cukur jambul anak buah cik dada kt sungai buloh.

Fikir2 tak de plan nak dibuat jadi apa salahnya follow cik riri kann :)
Mak dan Harraz mamy hantar p Damansara sebab memang dah janji nak tido situ mlm tu..Harraz pun dah rindu rmh dia sgt2...jadi cik riri ambik mamy kt Damansara utk ke Sg.Buloh...~Begituuu

Sgtlah berhabuk rmh mamy~maaf ya abg..sy lama tak balik rmh kita =P takpelah nnt nak dekat2 abg balik baru sy cleankan rmh kita boley kann =P Ni lah anak teruna yg cukup jambul ituwww :) Ben! opsss terseksi pulak anak angkat cik riri nih =P ~ohhh cik riri pengalaman bertembung dgn "seseorang" tu bikin mimpi ngeri kepadaku okeh =P *pelawok.pelawokk,pelawokkk* hak hak rasa mahu hapuskan saja =p
Cik dada, masakan anda dan mak usu anda memang lah sgt marveloussssss!! bayangkanlah gabungan nasi putih+asam pedas+paru berlada+pajeri nanas+kari daging+ulam dan sambal belacan fuhhhhh terbaikkk! sgt2 pastu ada pulak sate yg lembut kuih tako uhhhhhh hevennnnnya dada oiiii :)
Cik dada nanti bagi resepi sambal belacan tu kt mamy ya ;)
**siap pun entry ni fuhh dok pending dr pagi sambil cover2 line nak taip satu2 ngeh ngeh..isnin ni keje banyak tp idea nak menaip pun banyakkk citer nak share pun banyakkkk habis camner?
ok next citer kejap lagi pulak =P

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya p kenduri..ala awat xsnap pic mknan tu..nk tgk jgk lauk2 sedpa tu..

mamyharraz said...

lupa nak snap gambar mknan hehe
yg atas tu pun gambar kekeyangan =P

Myrilicious said...

hehe.. tulah kan lauk sedap alih2 tembunng ngn adoiyai.. someone from planet venues kan mumy kan.. tenkiu mumy sudi teman riri hehe.. jumpa anak angkat haha