Monday, April 4, 2011

borak sikit : Fraser Hill's ;)

haiii semua :)

live membebel at Fraser Hill's ;) meh borak2 kosonglah dulu ek sbb kabel tak bawak mau letak gambar =P susah betul kalau asyikk nyanyuk! itu tertinggal ini tertinggal *pening* nasib mata hidung semua bercantum jadi tak tercirir disana sini =P T_T

Ok..plan ke Fraser Hill's ni kira mcm unplan sbb plan asal mahu ke Camaron Highland..disebabkan masa nak booked rmh penginapan persekutuan under gov tu full tarikh yg kami mau tu yg pakai belasah je pilih Fraser Hill's .. padahal bukan tak tau bahawasanya {wahhh ayat} kt sini memang boring! serius sgt boring! sesuai utk memadu kasih oklah kot =P  sunyiiii sepiii tanpa aktiviti...takkan 24jam nak memadu kasihhh kannn *agak2lah* not me okey ;) not for baba gak =P kami lebih sukakan suasana tu hidup contohnya kt genting .. 24 jam hidup je suasana jadi kita lebih rasa hepening ;)

Tapi disebabkan nak gak merasa jejakkan diri kt Fraser Hill's ni oklah oklahhh kita try ;) walaupun tempuh jln bengkang bengkok selama 2 jam tetap tak merungut sbb diri sendiri yg nak =P perasaan sampai2 je sini hmmm mcm nak dok semalam je *berckp dlm hati* kalau bagitau baba sure sure dia pulang paku buah keras kannn baik haku diam =P

Tapiiiikan bila daftar masuk je rmh yg kami booked tu rasa nak dok selamanya je kat sini =P selesaaaaa okey dah lah persekitaran lawa pastu banglow yg kami dok ni besarrrrr {bonglow ni moden k bukan yg jenis seram =P}rasa tak padan je harga semalam utk menginap kt sini sbb terlalu murah! nak tau harga p google =P siap lengkap segala2nya terus plan2 nak bwk mak dtg sini nak bwk mama family sabah semua dtg sini begituuuuuuuu maknanya memang bestttttt lah :)

Tak nafikankan selain menara jam kt tengah2 jln tu tak de apa lg yg menarik kt sini...cuma jam tu menjadi trade mark sini... jadi dah jejak kt sini jgnlah buat2 hilang ingatan nak bergambar kt jam bulatan tu ya hehee kang tak pasal2 kempunan pulakkk ;)

ok buat masa ni citer ni je yg boleh share nnt2 mamy boh gambar ... esok last kami kt sini..jadi dah bincang2 dgn baba jam 12.00pm mau turun dr sini :) nak turun dr sini ada gap masa yg mana jadual dah ditetapkan.. doakan perjalan kami selamat ya :)

beralih tempat ni mata mamy susah nak tido T_T sudahnya mamy paksa baba berjaga sambil2 temankan mamy updated blog suwiiiiitttt tak? =P ~pang!

7 comments:

~izan~ said...

wah akak..cari tmpt sejuk2 je yer hehe..takpe kak,sesuai untuk ngedate gitu.hehe.

cepat kak gmbr,izan ni mmg suka tilik gambar,sbb meriah gitu entry.akak bkn nyanyuk la tp excited.tu yg trtinggal tu..hehe..slmt2 cuti2 lg kak *jeles ai tau* hehe

atty's said...

kty lom pernah sampai lagi bukit fraser nie.

syariza09 said...

hamboi2...tingginya.
best la dpt duduk banglo, jgn bertemankan Kak Limah cukup laa.

oo...kalo gi sana kena posing dpn jam yer, ok nanti snap dpn jam :)

psstt...x saba nk tgk pic

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak jalan2....xsabar nk tgk gmbarnya...heeee

Mama Gee said...

banglo tu apa namanya mamy...nk google nih..

mamyharraz said...

hanim,jln2 mmg best..bila masuk keje lemauu je rasa T_T hehe

mamagee~ rumah penginapan persekutuan ;)

mamyharraz said...

atty, nnt try kesini pulak ;) bestttt