Wednesday, April 27, 2011

Ole-ole dr Bali :)

Dapat ole-ole dr bali cikngah bagi ;)

..dah lama admire lukisan dr sana ^^ bila dpt sukaaaa sgt :) ow ya dpt fridge magnet dan bekas abu rokok ;) mamy suka kumpul bekas abu rokok setiap negara..jadi baba jgn coba2 mau guna bekas abu rokok tu sesuka hati dia nnt ai mengamuk =P mula2 kawin tersasul juga baba sesuka hati ketihh abu rokok kt mamy punya koleksi...wowoww mendatangkan marah oke! hehe *lorat* tp lama2 baba dah mula faham ^___^ hehhhee hari tu balik dr Lebanon baba ada beli beberapa bekas abu rokok utk koleksi mamy :)
Cikngah andaikan lukisan tu mamy & baba hakkkhakk suwittttttt tak?

Mode : skrg rasa nak  ber holiday jeee cepatlaaa bulan 8 ...

...semalam p Jusco Kepong bwk harraz mkn  steambot Johnny mamy amik set steambot share dgn mak..harraz dia mkn nasi goreng belacan :) teringat kt baba bila mkn kt situ T_T ... pastu makan desert kt the creperie haiii sedappnya caffe latte kt situ ;) oke! nnt boleh minum lg =P

..esok lagi sekali pegi site office .. best tu besttt tp penattttt laaaaaaa no komplen2...senyum je k ;) bila dah hand over harap2 kami yg kena settlekan masalah site ni dptlaa imbuhan besar =P

ok sekian citer dr sy yg berbibir merah hari ni :D

7 comments:

~izan~ said...

bestnyer akak..cantik lukisan tu..

akak,bulan 8 ke asben akak balik? dpt raya sekali ek?

akak,mana bibir merah? izan suka tgk org pakai lipstik merah,izan nk try la nnt hehe

eLYies said...

wow..bertambah2 koleksi!!!

Dyna said...

hye mamy lame rasenye x chekin blog mamy.....update blog sndri pn dh rase malas...wah..bestnyer mamy dpt pazen dri bli....dyna tingin nak oliday tpi x berkesemptn....^0^

mamyharraz said...

izan : ikut checking haritu date raya suami akk balik..pastu bulan 8 ni insyaallah misi dah habis :)

dah masuk usia 30an ni..mcm tetiba akk tuka selera..best jugak pakai kaler merah ni ;) hehe

yies : :D koleksi bertambah hati riang ;)

Dyna : haii yelaaa mamy pun malass je rasa lately ni tp dah start citer tak boleh stop pulak =P

syariza09 said...

makin bertambah2 la koleksi, saper2 yg guna, babab tangan tu

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt ole2 dr bali...ooo akak suka kumpul bekas abu rokok setiap negara yer?bekas tu mcm fm ke kak..ada tulis nama2 negara..

rindunya ngan akak n kakal..lama rasenya xjengah blog akak

mamyharraz said...

sya : jgn coba2 nnt betul2 mamy babab+lesing haha =P

hanim : lama tak nampak hanim..rindu awk juga :)

bekas abu tu ada ukir nama tempat..oke,nnt akk boh entry pasal abu rokok tu