Wednesday, April 27, 2011

Hai Blog :)

Hai Blog :)

rindu nak taip2..ok ok hari ni curik sikit masa nak share rasa kt sini ;)
Lepas suami return back hidup terasa sunyi ;) yelahh nak dekat sebulan bergembira pastu bercuti2 apalagi lemak pun banyaklah kann mulalah tgk keje2 berlambak ni haku naik loya! bole? ok fine banyaklah cantik nak loya2 buat je lah keje tu diam2 k =P

Jumaat lepas mamy down giler okeh! Khamis tu kan hantar suami..situasi jgn citer lah camner sgtlah sayu dan sedih...ontheway tu boleh cover lg gelak2 borak2...dah nampak bumbung airport haku dah mcm kelu je sedihnyaaaa hanya Allah yg tahu :( dah sampai time baba turun eskaleter pintu last tu lagiii sedih...:( 2-3 kali baba return kt kami berdua kiss dahi mamy...hug kakal ohhh Tuhan sedihnyaaaaaa :'( kakal pulak jebek2 muka jerit panggil babaaa babaaa jgn tinggal kakalll .....
************
Keesokkan tghharinya baba online dgn mamy bgtau dah selamat sampai Lebanon setelah tempuh kira2 16 jam perjln ...Syukur Alhamdulillah..barulah mamy lega ~ dan sampai ke hari ni kalau ada je waktu terluang baba mesti online dgn mamy :) paling tidak pun kami ber sms :) moga Allah melindungi baba kt negara org :)
**************

Masa hantar baba hari tu sempatlah kami jenguk rmh baru kt KLIA :)
syukur dah hampir siap ;) dan sgt puas hati design rmh tu...Alhamdulillah.
ada pic snap2 tp difikirkan balik mamy saja tak upload kt fb atau kt blog..bukan apa mamy taknaklah kang komen2 org lain2...kalau yg memuji tentu2 kita suka kannn tp kalau yg sebaliknya mesti kita tersentap..jadi lebih baik tak payah... ada nnt kata nak menunjuk2 .. tak pun rmh mcm ni je? ingatkan semi D ...haaa komen camtu lah takmo di dengar.... ke mamy yg cepat sensitif skrg?....=P apapun mamy sgt bersyukur diatas rezeki Allah bagi pd kami sekeluarga :)

***************************************
Ok,

banyak citer pending =P
ni citer hot from oven ;)
 semalam mamy sekali lg ke site ofis..kalau dah keje site mkn2 memanglah terbaik! tp padanlah keje yg kami kena settlekan tu =P akhirnya ada yg sudi bwk mamy ke SABA ;)
 banyak2 mknan...yg benda ni lah mamy dok teringin =P
makan dgn roti...rasa?memang sedap! kwn2 mamy tak suka...haku pedulik hape janji diri sendiri suka ngeh ngehhhh *kejam* =P
 semalam malas snap diri sendiri =P
menu mamy : grill chic + tea mint :) 







last ni masa kt nilai last week ;)
p beli brg2 utk big day cikngah :)
ok entry carca marba tak? heheheeee oklah kann nilah namanya *tamak* semua benda nak citer =P
ok nnt sampai ketemu lagiii 
daaaaaaaaaa

9 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

alaa... bace cite yg nak pisah dgn suami tu.. bunga pulak yg berair airmata.. mcam boleh bayang lak camne korang masa tu.. sabar aye.. nanti ada cuti, jumpa balik huuhu

mamyharraz said...

bunga : hubungan jarak jauh memang tak best :(

syariza09 said...

x tahan la baca part yg turun naik eskalator tu, sedey tau...x per kuat semangat mamy, x lama lg tu.

tercapai jg hasrat nk mkn kt saba..esk lusa sy pon nk wat n3 pasal gi saba ni

eLYies said...

kak tie..jgn sedih2 yer...

makanan tu sungguh buat perutku bernyanyi KUAT!!

mamyharraz said...

sya : ok mamy tgg entry saba awk ya ;)

yies : camner akk nak kuyus asyik laaaa mkn! haha

CahayaCintaIlahi said...

alahai sedih nye cahaya turut rasa
kesedihan akak.. tabah ye kak..
neway saba tu sdp tak kak
nak gak try makan kat situ :)

mamyharraz said...

Cahaya : bagi akk mknan kt saba sedap2...tp kwn2 akk ckp tak sedap..hmm berbeza pandangan..tp kalau nak kelainan tak salah try kan ;)

~izan~ said...

akak..jgn sedih2..meh kita sesama sedih (pulakk).

akak,apa nama makanan mcm bunga tu bentuk dia?

semoga kita kuat kan kak..asben izan pun 16jam perjalanan tapi ke tgh laut..line internet sgt teruk kt sana..lg susah nk contact..call lg la tak boleh hukhuk.

akak,senyum kak..senyumm...

mamyharraz said...

hai izan :)

yg bentuk bunga tu nama dia "hummus" cicah mkn dgn roti.. sedap ;)

ya izan moga kita kuat dan sentiasa comel hehe..owhh sama pulak timing perjln 16 jam tu :)

ok akk dah senyum bila baca komen izan ~hug~