Sunday, April 24, 2011

semangat! datanglaaa...

Selamat hari ahad :)

Terasa lama mamy tak updated..padahal hari2 masuk blog ;) hari2 baca dan lawat blog kwn2..tp blog sendiri tak updated...banyak citer nak boh tp tiap kali tengok pic sendiri....tgk pic baba mamy jadi sayu :'( haiii apasal lah cenggeng semacam kali ni? kan mamy kuat? arghhhh tak suka tak suka feel cam ni :(

...sejak baba return back lebanon.. mamy belum call mama kt labuan.."sorry ma" kang call mesti sedih... ok ok esok mamy try call mama :( Syukur perjalanan baba lancar... baba dan semua kwn2 nya sampai kt kem tghhari jumaat lepas ... setelah tempuh lebih kurang 15jam perjln dr sini.. Alhamdulillah.


...hari hantar baba kt KLIA kami sempat singgah  tgk rumah yg dlm proses tu..Syukur 80% dah hampir siap ;) sekurangnya adalah rupa dan bentuk rmh tu...jadi taklah kami tertanya2 camner lah rupa bakal rmh kami tu nnt...dah tgk mcm tak sabar pulak nak duduk situ :) takpe benda ni boleh di bincang kemudian nnt.

...td temankan mak pagi nilai beli brg2 cikngah.. kan 15 mei ni dia nak bersanding..ow ya jumaat lepas kwn baik mamy call bgtau dia dah lulus lesen drive..comel sgt bila dia minta mamy bg semangat kt dia :) ayat mamy haritu : "Has, aku harap  ko sukses..dan jgn takut2 masa drive tu...ko belasah je...ikut cam aku jgn pandang cermin belakang..nnt ko gayat..kalau org nak langgar biar je k " tp jgnlah ko serah diri org langgar ko pulak =P ... 

utk Has :...ko dah pandai drive nnt senanglah ko nak pick-up aku bila aku tak terdaya drive bila aku sedih kannn" *tetiba*

....oklaa stop sini dulu...ayat pun ntah hape2 kannn ...bubbaiiiiii ;)

7 comments:

~izan~ said...

akak..kita sama2 bersabar ye kak... kit akan super duper woman. Akak tabah,izan pun tabah. Sama2 kita doakan org yg jauh di mata kita tu sentiasa berada di bawah lindunganNya..Amin..

rATu kEBaYA said...

herm... kena bersabar ye...

ieda said...

kena bersabar dik ..
akak pun adakalanya mcm tu jugak
huhuh ke lautttt :)

mamyharraz said...

izan, moga kita yg ditinggalkan ni sentiasa kuat semangat kan izan :) moga suami kita sentiasa di LindungiNya amin..

ratu, tq

kakida, tq

mmg mood skrg kelautttt sgt tgk semua benda cam kaburrr je :(

mekchu said...

lebanon? ini misi sama mcm husband diana mappiau ke erk?

byk2 sabar k..

syariza09 said...

ayat semangat mamy tu mmg comel sangat2. tergelak i baca tau...hihihi

mamyharraz said...

mekchu~ ohh senasib kami rupanya :(

syariza~ hehe kwn mamy tu lagii comel.. =P