Friday, April 15, 2011

Nasi daun pisang ;)

Minggu ni masuk keje  maka *meratap okeh!* tgk keje bertimbun T_T
segala janji2 manis ku tabur  kt sini diposponkan k ;) nnt jiwa ahkak dah damai tenteram baru janji manis tu di laksanakan....bolehkan? ^_^

suwitttt tau kengkawan mamy nih..haku cuti dirai...haku masuk keje pun diraikan jgn korang nak raikan farewell haku sudahhhhh hakhak =P

ok,

kali ni pilihan tempat lunch kt ss 17 makan nasi kt daun pisang ;)
 lama dok hint2 kt tracy soh bwk kesini =P at last! dpt jugak mkn kt sini :)
nak kelainan sikit? cer try cer try sini pulak ;) bestttt mkn nasik dlm daun pisang ^^
 segala jenis sayur pilih je nnt depa letak kt tepi nasik
pastu depa akan baik hati letak segala jenis lauk kt daun pisang ko! ikut kehendak memasing..kalau tak nak masuk bill ckplah taknak..cam depa sibuk letak bergedil ke ayam goreng ke...if nak! amiklah..if taknak ckp je tak moh!!! kuat2 ek ;) depa kan lajuuuu je letak dan blah =P cam mamy kalau rasa takmo haku sound kuat2 "takmooooo!!!" hakahak biar jelas ;) over? biarlahhhhh heheee
 ni lah nama restoran kt ss 17 tu ;)
soploh kali haku dtg sini tak hengat2 jln T_T  bole? tskkk *sedey*
sib baik my ex-boss tracy baik hati :))) walau mamy ex-staff dia tp sukaaaa melayan nak bwk haku kesana sini tskkk terharu sgt ;) "next destinations victoria statiosn kan tracy?" =P
dah siap mkn baru dpt pic semuaaa yg ada :)
ni pun mamak tu sibok mengira2 haku sibokkk hulur kamera kt dia soh tolong snap kan =P

*love semua kwn2ku* :)

5 comments:

Idah said...

wah teringin makan nasi daun pisang ni...aromanya menyelerakan hidung ni yg tak berapa bau dah ni..hehe

mamyharraz said...

idah~ mamy tgk semula pic ni pun teringin ;)

~izan~ said...

izan tak pernah makan mcm ni kat mana2 kedai.alas daun pisang aje..kalau nasi lemak tu ada la hihi.

terus lapar tgk entry akak =D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

folo u.folo me gak ea

IDAZS said...

pernah mkn juga nasi daun pisang, tp kat bangsar. suka peria gorang dia dan juga cili padi tu. aduhaiiii, teringin pulak, sy suka kari mamak nie :)