Wednesday, January 30, 2013

Jumpa sahabat :)

Alhamdulillah berjaya jugak puasa semalam di kala cuaca tgh terik....saja nazar puasa sbb aku terlepas dari cengkaman zionis yg durjana hihihi

Semalam whatsapp dgn cikriri keluar topik makan..pahtu apalagi teruslah janji mahu jumpa g makan sushi ohhh i like like..very the sangat berbuka makan makan japang -_____-" sanggup tinggalkan ank keluarlah aku berjimba sekejap dgn cikriri kusayang <3 br="" dia..lama="" hangout="" kot="" kt="" rindu="" sama-sama..="" sgt="" tak="">

ekceli cikriri ni kawan cikngah..entah camana aku pulak yg over buat mcm kawan sendiri hehe..samalah mcm cik dada..diorg bertiga mmg kawan rapat..apapun inilah kawan susah senang,sedih,gembira yg masih rapat sampai skrg..dah mcm keluarga sendiri..sbb tu kalau lamaaaa tak jumpa mulalah aku winduuuu :")

Makan , borak..pahtu g beli olay total effect kittew nak halang kedut uolsss hihihihii #lempangkirikanan

Okey,perjalanan tidak berhenti disitu sbb dah janji dgn mimy nak amik cake in the jar ..selasa hari tu dah cancel nak amik sbb siapkan homework ank yg berlambak...homework kindergarden kalah org belajar kt U okeh!! kesabaran jelah mak kau ni harraz..

Terima kasih cikriri temankan mamy ..dan terima kasih mimy sbb sudi kedatangan kami di lewat malam :")

Geram tengok kecomelan fayel ni tauuu..ohh hari ni genap usia fayel setahun .Happy Birthday hensem boy..tq sbb makcik yati dapat gift advence dr birthday boy :)

Date 2/2 sabtu ni utk birthday party makcikyati tak dapat datang sbb bertembung ada hal lain..tak de rezeki nak joint party fayel..apapun nnt hadiah utk awk makcikyati kirim ya sayang :)

Dulu aku silent reader kt blog mimy..lamaaaa dari zaman dia single..sampailah kawin dan skrg ada fayel..dulu nak komen malu..tp rajin ikut perkembangan dia..kini dah pun kenal secara realiti..
utk mimy , sy happy sgt dapat jumpa dan kenali awk :)

Makin hari makin jatuh cinta dalam dunia blog..sebab bloglah sy bertemu kawan baru ..habis camana lah aku nak biarkan je blog ni tanpa sebarang apdet?..sehari dua tak taip entry rindu sgt..
 
sampai ketemu dilain entry ;)
tata.

happy read ;)

15 comments:

baby comel said...

:) tersenyum membacanya.. Hehehe.. Byk kawan melalui blog ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

melebar senyuman semua org :)

KY said...

wah...best dapat jumpa, biasa dok tengok blog dan bayangkan empunya diri hhihi

Nong Andy said...

ya.. jumpa kamu dalam blog juga :)

*kemain happening korang ni Yati :)

♥cikmOt♥ said...

bila agaknya nak jumpa ngan mamy ni ek...hurmmm

lieyalatif said...

kak, bile nak makan sushi ngan lieya plak heheeheh...tu le kak, best sebenarnye berblog nie...kite ade kawan baru ...mule2 bertegur sape kat alam maya...lepas tu ade peluang boleh buat gathering..lepas tu tau2 jek dah kamcing heheehehehe....

Nieyl said...

amboi...suke benor akak makan sushi yea...hehehe~

Rasp said...

wahhhhh dapat jumpa 2 org dlm sehari....best!
betul lah sis...
tru blog ramai kenalan baru kita kan.....

hopefully dlm ramai-ramai umat kat pesta buku tu nanti, adalah jodoh kita bertemu *ihiks*

Cho Zila said...

seronoknyer dapat jumpa2an... majlispun nampak happyjer.... akakpun suka ngan kawan blog

Qhaifa Nur said...

seronoknya...
di alam maya berborak...diluar bertentang mata..moga ikatan berterusan hendaknya....

Nai @ TPJ said...

Sushi King lagi? Adeh.. Best nye. Dah la dpt jumpa member2, ya? Nak komen pon malu ke, dear? Hehehe..

Daddy Ziyyad said...

cakap pasal puasa tu, saya dah lama tak puasa sunat! :( Memang terik cuaca sekarang..

-Sara- said...

ahahaha, kelakar lah statement akak yang kata 'tah camane boleh buat cam kawan sendiri'..serius lawak..hihihi

elly nadyra said...

Kenal kamu kt blog gk, lom ketemu lg!
Terik cuaca nk pose kn!

Rin Maira said...

pasni kita plak jumpa...walaupun ai ni pemalus sebenorrnyaa.......hik3