Tuesday, June 11, 2013

Assalammualaikum sayang

10062013
3.08kg

Syukur Alhamdulillah adik saya cikngah selamat melahirkan baby girl secara normal semalam kat Hospital Pakar Al-Islam Kg Baru.
Berdebarnya kami tunggu hanya Allah yang tahu.


Assalammualaikum sayang :)
Ini lah anak buah maklong yang pertama :)
Nama mami dgn baba dia belum letak lagi..esok2 dah ada nama maklong citer kat sini yer ;)

Yang pasti abg Harraz teramat-amat jeles..sampaikan nak tido malam tadi punyalah dia menangis mengadu semorang tak sayang dia huhu alahai anakku sayang..kami semua sayang awk anak...mana ada kurang kasih sayang ni ...bertambah lagi ada :)

Selamat berpantang utk cikngah :)

Terima kasih kawan-kawan yang mendoakan adik saya :)


happy read ;)

20 comments:

duniafana said...

tahniah...bagi nama sedap2

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii comel nyer!!!

Mimy Hamid said...

Ya Allah comel..nak hugs peluk..kirim salam cik ngah selamat berpantang ye

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak. Bestnya
Harraz jgn jeles sayang bila baby dah besar boleh main sama:)

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah...

Tahniah buat adik awak..

Rin Maira said...

Tahniah ya buat mamy sekeluarga..

comel betul baby tu...montok pipinyaa...deyammm

atty's said...

tahniah yati..comeynya ..bambam+putih melepak geram unty tgk..

tlg kiss baby untuk kty ye .

syariza09 said...

alhamdulillah..dh selamat...bambam gak bb tu yer..cute :-)...awal2 camni harraz trasa la sbb ramai yg bagi perhatian kt bb tu. lama2 nanti dia ok la tu

bunga_rose said...

pipi diaaaa gebuzzz, bak sini nak gomoiiii hihihih

norhidana miswan said...

tahniah utk cikngah, tembam betul bby tuh... harraz nih tau jeles je, nnti kalu ada adik camne lah agkanyer heheheh

:: Cik Viva :: said...

olo..comelnye baby..

Rasp said...

alhamdulillah....
congrats!
alolololo tembam nya pipi dia....
geram tengok...
sedap cium baby...suka bau baby kannnn...
ciannnn harraz iye....
terasa dia sbb baby dah jadi centre of attention...
jap jer tu harraz....
meh sini, aunty pluk2 harraz nak....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa baby girl cutenyer...
tahniah untuk cik ngah yer...
harraz jeolous yer...
kemainkan...

ieda immi said...

tahniah ! ..
comel .. ekekke macam mana kakal nak ada adik niee .. lum apa2 dh jelesss ;)

♥cikmOt♥ said...

yey, harraz dapat adik gegirl...jangan jeles2 bang

Cho Zila said...

dah Nampak gegirl yang ditunggu2 itu... ala abang jeles yerk...

Nieyl said...

tahniah...comey nyer... :)

lieyalatif said...

subhanallah....comel sgt kak..tahniah kak dpt anak buah baru...pipi sgt2 setambun...comel sgt....jatuh kasih lieya tgk pes time kak.....

elly nadyra said...

Tahniah anak buah baru. Semangat baby.

wahida said...

Alhamdulillah...tahniah utk cikngah...comel sungguh baby...


harraz jeles sbb lama kan dia manja dgn cikngah tu...sampai dia dah besar...mmg la dia jeles...kalau aku pun, aku jeles....hahaha...