Sunday, June 30, 2013

Hujung Minggu

Salam seninnn semua ;)

Hujung minggu yg dinantikan dah pun berlalu...cepatnya masa pergi ..dah back to normal rutin..aku ni asal nak menyampai hari jemahatt mulalah tengkok ni gaya kura-kura dok terjenguk-jenguk intai laki balik dari PD! yg haku stress bila tak jenguk tau-tau dia sampai tercongok depan pintu rmh..tapiiiii bila sat-sat aku jenguk tak sampai2 sampai kesudah! hoihhhhh risau mak!!

Ginilah kan percintaan perhubungan jarak jauh...hati kena kental ~

yerrr hati ni kentallah sangat kan?ank meragam dan dan aku amik tepon report kt laki huahuahua jarak jauh pun boleh jew nak bertengkar riang ko salah kan aku aku salah kan ko so sweetttt!!

Jap nak kira
ok,dah 7 bulan hoiii berjarak jauh begini!
me don't like!
stress okeh stress!

haaaa kan dah terover bercerita..aku kalau dapat taip mmg tak cukup satu dua rangkap ;P

ok jomlah kita jalan-jalan utk hilangkan stress ittew ;)


Mula ke Tropicana city - pahtu ke La Manila kt ss24 - pahtu ke carefour kepong
Takde shopping apa2 pun..buang masa yg ada ni cuci2 mata sambil bg ank gembira :)

Dah besar anak bujang aku nih..lasak ya ampun ..suka main terjah-terjah henyak-henyak baling-baling barang..hmm semua tu bikin darah gua naikkkk mencanak-canak! kang aku geram kena gak sedas dua tp tulah nak bagi lebih2 kesian huhuhu

Tu belum masuk kes dia jeles kt baby (ank cikngah)
kang kejap dia nak riba kejap kang dia nak cium - dia cium bukan guna hidung! stail dia cium muncung mulut selagi boleh pahtu melemoih muka adik dgn ailio dia haihhhh lah abg kenapa begitu?kenapa?

ohhh adik jom kita bertabah dgn abg tu yer...esok-esok dia paham lah kot..huhu

Ok semua selamat hari Isnin :)


happy read ;)

8 comments:

Nong Andy said...

Amboi yati...

Happening hujung minggu awak..


Nong andy

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kita pun sama kena bertabah..travel jauh...memang best hujung minggu dier yek...biasalakan sekali sekala jumpakan...

kemain heppi harraz tu..biasala anak lelaki memang buas dier lain macam sikit...itu tandanyer dia sihat...tu pasal dia lasakkkan...


harraz nak mintak baby ngan mami tu hehe...

elly nadyra said...

kita serupa, kena bertabah PJJ hehehhehehehe
tapi skali dia balik, abis kita tapau kan!

syariza09 said...

rasa sekejap ker dh 7bln, smoga makin kental la hati mammy

abg harraz sajer jer nk lepas geram tu sbb mammy dia asyik mengulik bb jer hihihi

Rasp said...

i respek u lah sis...
bersabar.... tup tup tup 7bln dah ek....
tak semua yg sanggup ooooo....

boys will be boys ek sis...
kalo dak laki dok dendiam tak macho lah sis hehehehehehehe...

norhidana miswan said...

sbr yek yati, akak pun tgh melalui nyer, sbb skrg nih edy pun keje outstation nun kt kuala terengganu lg jauh tau...
balik 2minggu sekali, kadang 3minggu sekali...

NEKCIK said...

sayang isteri tinggal tinggalkan ye...agar kasih sayang bersemarak selalu,,insyaallah

Mimy Hamid said...

baby girl comel nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....dah bambam peha