Monday, June 10, 2013

debaran

Salam pagi Isnin.

Syukur permulaan school hari ni harraz tak meragam..elok jer dia bangun ..siap rekues nak bekal biskut suruh letak dlm beg..agaknya dia rindu kot yelah 2 minggu tak sekolah kann..

Sekarang ni aku tengah tgg dia keluar class fuhhhh kenapalah jam tak bergerak dari tadi nih?..aku kalau panik apapun tak boleh..mulalah dalam perut rasa ada rama2...begini..pagi tadi mak temankan cikngah g check-up kt hospital ..tetiba mak call bgtau cikngah kena tahan dah sbb dah bukak 3 cm!

Nampak gaya baby tak sabar nak jumpa maklong dan semua yer :)

Lepas Harraz habis class jam 11.30 kang terus aku berdezup nak ke hospital al islam kg baru..

ohh masa cepatlah berlalu ..hati ini berdebar hanya Allah yang tahu.

Doakan adik dan baby nya selamat ya kawan-kawan :)

EDIT :  time taip entry tak perasan date 9hb Sunday huhu padahal baru pg ni 10hb taip entry ni ..apalah setting blogspot ni suka buat gegurl keliru! nyampah tauuuuuu =P
ok skrg dah betul kan ;)

happy read ;)

11 comments:

norhidana miswan said...

ahad si harraz tu dh sekolah ke dik oi? semoga cik ngah selamat bersalin n bby jugak sihat

Kakcik said...

Semoga segalanya selamat dan dipermudahkan. :)

mamyharraz said...

Norhidana : sunday school tak bukak huhu setting blog ni salah date ;P

Nieyl said...

semoga semuanyer selamat..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

moga cik ngah selamat bersalin yer...

syariza09 said...

harraz good boy, mesti rindu ngan kwn2.
smoga adik mamy dipermudahkan...hari ni isnin, dh bersalin kot ni...cpt2 update... x saba nk tgk bb shomel..

Cho Zila said...

oklekan kalau susah nak bangun letihkan.... kita lak berdebarkan...

tenku butang said...

hai.. salam kenal

follower ke : 395

done follow sini.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Daddy Ziyyad said...

Saya doakan proses bersalin adik awak dipermudahkan NYA...dan semoga tiada sebarang komplikasi ..:)

lieyalatif said...

Wahhh bakal dpt anak buah baru la ni kak ye? Ehhh lieya plak bedebar n excited...nanti akak update tau pic baby....in sha Allah kite doakan agar semua berjln lancar...

:: Mrs.Eady :: said...

bau baby?? :D