Tuesday, June 4, 2013

Kehidupan

Salam manis :)

Kesian kat iols sejak kehilangan fon..carta kegembiraan dan keriakan merudum jatuh kelantai hancus!berkecai ibarat kaca terhempas T___T yelahhh sebelum ni asal bergerak jew snap gambar asal bergambar jer tu tanda aku bergerak sekarang? ohh my englishhhh ai kemurungan tak dapat berinteraksi doplohpatjam kat alam maya  ;P

tapiiii kehidupan tetap diteruskan mcm biasa..makan berjalan mcm biasa jer huhu..bezanya takdelah aku dapat kecoh nak check-in sana sini kat fesbuk masuk IG buat keek huahuahua fadanlah muka ko kan? kalau ada gambar rajinlah aku apdet blog...ni dah payah hmm lepas ni kena gigih snap guna kamera kot ..

Beli henfon baru bukanlah jd keutaman skrg ni..pakai jelah alcatel tu dendiam..jangankan berangan nak ipone ke s4 ke s5 ke samsung y pun belum tentu dapat okeh ;P huhuuu

oh..skrg tgh menaip jam 1.03am aku dgn ank tido rmh mak...ank aku cergas semacam ntah jam berapalah budak tu nak tido...sat-sat dtg serang debuk aku hoiiii budak nii geramnyaa! saja aku angkut ank tumpang tido rmh mak sbb siang tadi aku bantai tgk movie hantu indonesia tajuk setan budeg makaihhh serammm giler! habuannya dah haku hidup dalam ketakutan huhu...syukur rmh mak dekat ;P


ni je lah kot laporan ringkas dari diari seorang ibu ;)
hehe sangat mengelat mahu taip panjang-panjang.

okes goodnite myself ~

happy read ;)

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

lor, patut pun lama menyepi...hurmmm

:: Mrs.Eady :: said...

takde keje tgk citer hantu!kekekeke...

norhidana miswan said...

dh tau penakut tuh nengok cite antu... saja je

bwk2 bersbr ye, tak lama lg tuh berganti lah baru kot hp tuh

Rin Maira said...

ngelat pun pjg gak ni mamy...... takpe mamy...janji ada phone gak...pelan2 kayuh yer...mana tau pasni ada rejeki leh tukau hp lg canggih...

Rasp said...

alahai kesian kat u sis...
mati kutu jap ek hp takder....

i memang tak layan citer seram2 sis...
i pun penakut gak...
suka berimaginasi bukan2...
memang lah u untung rumah mak dekat...
leh gi sana utk berteman kan....

NEKCIK said...

salam Mamyharraz...macam orang patah kaki kalau xde hp kan..dulu pakai talipon gangang x de pun pikul ke hulu hilir..ha..ha..zaman dah brubah

Nong Andy said...

jadi sila la beli fon baru hehe

elly nadyra said...

Cam apa je kan bila hp xde. Mamyyyyy penakut gak cam aku hahaha

lieyalatif said...

Mcm hilang nyawa bile phone xde kan kak...sian akak...dah tu kak xde ura2 nak cari smartphone baru ke kak...bengong gak kepale x leh bukak IG ke fb ke kan kak....

Tp yg best nye, tipon akak skrang ni mesti bateri lambat abiskan kak heheheheh....tu kebaikan pakai phone biase ni....

syariza09 said...

x sronok kan bila x leh amik2 gambar mcm slalu, x meriah gitu...x per2, slowly..nanti dpt la pengganti yg baru..

sy pon sbenarnya mmg takut kalo tgk citer2 antu.rasanya dh lama x ngadap citer seram, kalo tgk mesti nanti mlm kang terbayang2..mummy kira brani gak ler leh tgk citer2 antu hihihi

Azian Elias said...

Asaalam. Lama tak mai sini...

Akak pun br je hilang pone so saddd....byk gambar simpan dlm tu esp gambar kashmir..