Thursday, June 20, 2013

pelupa

Syukur password blog aku tak lupa!

Haihh nak layan sikap pelupa ni menyampah jer! Lagi2 bab nak mengingat password! Letih akak  diknon :p tau boleh reset balik tp org pemalas mmg anggap benda tu leceh huhu kalau satu takpe ni lebih 3 pword aku lupa hoiii mencik!

Selama ni aku dok biar tak signout kt henpon lama..padahnya terima lah kan..sbb tu kena rajin logout sbb tu salah satu cara nak hafal pword!

Sedih tau IG pwrd aku kelupaan :(

Hilang semua following followers ai.

Ohh tp ada yg baru saja gatal bukak.
Nampak mamyharraz accept lah yer ;)
Mynaurah tak dpt dipulihkan buat masa skrg .



happy read ;)

10 comments:

Nai @ TPJ said...

Kekdahnya, byk sgt benda nak ingat, deq...
Belum masuk nombor pin ATM bagai..
Standard tu deq.. Ngeee.. Kita serupa..

norhidana miswan said...

lenkali gune lah no yg senang kite ingat, yg ada kene mengena ngn hidup kite... jgn la guna yg payah2 syg oi...

syariza09 said...

oooo mammy guna pw yg berlainan yer, sy suka guna satu pw jer utk apa2 perkara...x per no hal, mamy leh buka akaun baru jer kan

ieda immi said...

ekekek sama macam akak , disebab kan lupa , akak catit semua no2 dan pwd2 .. even no pin dan acc akak catit ekkee .. teruk kan huhu

♥ Wina ♥ said...

adoiii mmg tension kalau lupa password

psssst..dah add kat IG :)

elly nadyra said...

Tulis dlm buku mammy

-Sara- said...

ehehehe..samelah sara pon slalu gk lupa password..hahaha

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

nyampahkan kalo luper pw...sayakan pw aemua sama ngan email segala senang sikit nak ingat

Nong Andy said...

aku kan yati...

paswrd ni.. smpai aku samakan aja pswd email/fb/blog

ha... senang. tapi bahaya hehehehe

NEKCIK said...

laa org mudo pun pelupa..klau nekcik ni mmg patutlah pon..takleh nak rahsia..semua knaa gitau org..takut lupo lah tu!!