Friday, October 18, 2013

makan sorang

Zaman teman berteman makan dah berlalu ~
Yang ada sekarang makanlah ko sensorang kalau mahu hewhewhew

Nak tunggu suami teman lambattttt sikit ..kalau ada pun tentu aku kena ikut selera suami dgn anak jaranglah depa nak layan tekak tengkolok aku yg besau ini hauhauhau ;P hehe ini bukan isu nya ;)

Iols sejak dah beranak satu ni dah tak memaluw keluar makan sensorang kalau dulu adoiii nak duduk mkn kt meja sensorang memang tak laaaa! ntah papeee je sekarang berbeza ..belasah je . tak kuasa dah nak pikir apa janji dpt chill hehe

Ni minggu lepas , aku ada app.sekali dpt call ditunda ! haihh takkan nak patah balik rmh ..dah siap babai kemain ilove u love me dgn ank tetiba aku patah balik mmg cari pasallah kannn kang tak memasal ank aku buat ragam ;P

sudahnya aku g lepak mkn sushi hehehe 
tak agak-agak se jag depa jamu green tea kt aku ;P sedap!
weekdays 3pm - 6pm sushiking ada 30% less
Total semua menu tak sampai rm15.00 okla kann



Yee mee

hat ni iols masak .. makan berdua dgn mak part masak benda gini mak ok je kalau aku yang masak hehe lagi satu kuewtiaw kungfu, spageti pun mak suka kalau aku yg masak *kembanghidung*

oklah kan sekurangnya ada gak benda yg mak suka bila aku memasak ,kira luluslah nak jamu kt org hehe

Pisang goreng cheese.

Hat ni terpengaruh tgk kt IG kawan.terus copy cara buat terus cari pisang ,cheese dan dan  tu jugak try buat.lazattt berkrim..biasa desert pisang cheese ni kt Indonesia trade mark depa kan.pasni teringin je boleh buat lg practice make perfect gittuw



happy read ;)

9 comments:

Amanda Suria said...

Kekadang mmg perlu mkn sensorang mcm ni..next time ajak SA ye..Hihihihi

Nai @ TPJ said...

Makan sorang tu standard deq... Xpe.. Hehehe

norhidana miswan said...

sama lah kite... akak pun sejak dh ada anak nih jenis boleh supink sorang2 mkn sorang.... dulu masa anak dara konon2 nk jln beli brg kt psr raya sorang2 rasa janggal je...skrg nih sume boleh saja

rajin ko msk mee kungfu tuh dik oi,,, dh mcm kt kedai tau....

Softtouch [Hanim] said...

Sedapnya....pisang cheese tu....ari tu sy beria minta resepi kat izan tp xbuat pun lg...xpenah mkn kat sushi king xde geng..jom kak ...heeee

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Sudhi king bestnya...meleleh nengok pisang goreng berchheesss bagai ni...nak carik resepi nla untuk hujung minggu ni...

Mimy Hamid said...

kita pun tak kisah makan sorang xde hal..kat opis ni dah biasa buat gitu

Cik Puan Rara said...

shushiii~ best nya~

elly nadyra said...

saya sejak solo dah biasa makan sensorang, mmg malu gak kadang2 tu sebab org tgk2 tapi apa ada hal kan....malu lapar la kan...bedal je wat muka derkkkk...aritu pun saya pi makan sushi sensorang, wat muka derk lagi hahahahahahhahaha

syariza09 said...

x pernah lg mkn sorang2.ai segan hehehe...pisang tu serius napak lazat sgt, tringin nk cuba buat, tp tak terbuat2 lg