Monday, October 28, 2013

Random

Salam isnin ;)

Semalam open day kt sekolah harraz dah selamat pun report card diambik..Alhamdulillah keputusan sepanjang dia belajar sgt memuaskan..ini baru langkah permulaan utk Harraz..semoga lepas ni dia lebih rajin kejar ilmu :)

Entry lepas kan aku tayang bangganya dpt kelim karipap tu kan?

lepas digoreng tulah hasilnya ;P
diameter lari tu perkara biasa janji sedap meletop kebabomm kahkahh LOL

Gigih aku belajar buat karipap sebab ada potluck ..hehe kfc,hotdog dan nasi lemak hasil sponser kwn tersayang :)
Kenyang sgt !!
entah bila kot aku nak diet pun tak taulaaaaaaaaaaaaaaaaa

Makan capati kt jln tar nama kedai santa capati.
nenek belanja .
pagi sabtu tu  lepas nenek teman atok bfast mkn roti canai boleh pulak ketuk pintu rmh aku ajak g jln tar mkn capati.
nenek suka mkn kt sini.
adoiilaa mak camana org nak pindah jauh ni ? camana ni? camana? nnt mesti aku kesunyian huhu
abg askar awk silalah jaga hati sy yg rapuh ini baik-baik k ? K? K? mihihihi
tengokkkkk sgt marveles okeh!!
kedai ni ahad dia katup.
pastu hari biasa close cukup punya awal.
ok sukati ko lah nak katup awal ke apa janji nasib sabtu tu dapat aku mkn capati dgn kari ayam yg marveles ni ;)
Harraz dan matahari terbenam.

Sabtu tu lepas makan capati kami 3 beranak bergegas g PD
Macam biasalah sampai je sana ptg singgah pantai cuci mata tgk kebesaran Allah :)
Alhamdulillah diberi kesempatan ini.Indah sgt.Subhanallah.



happy read ;)

14 comments:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Tahniah untuk harraz semua 100%...pandai la dier...terliur lak ngan capati ni harus carik jugak ni...

mamyharraz said...

Lizz : terima kasih lizz :)
kedai capati ni sebaris uro moda

Nai @ TPJ said...

Mmg payah nak berjauhan, tak mungkin sama..
Tapi ye la deq weh.. Bertabahlah..!

mamyharraz said...

ya kak betul tu ..

:: Mrs.Eady :: said...

Terliurrrr...huwaaaa...!!

norhidana miswan said...

congrats utk harraz... cantik pe akak tgk kelim karipap tu dik, kire lulus dh tu... perkh ayam kfc tak tau lah naper sejak dua menjak ni tak blh tgk ayam kfc terliur saja...

seronoknyer lyn mkn capati tuh... paling syok gambar last tu main tp pantai

Rasp said...

clever boy lah harraz...
aunty proud of you!

yum yum capati...
i suka makan capati sis...
sib baik kat rumah i tu ada kedai yg capatinya adalah memenuhi piawaian tekak i hehehehehehe...

subhanallah...
cantik tul sunset tu sis...

Mimy Hamid said...

sy tengok video ig sunset ni ...rasa kagum ya amat...syiok la duk PD eh

Nong Andy said...

Yati. Karipap saya dah lama x buat. Sebab lama x buat bila saya bikin baru2 ni.. mcm nda menjadi ja..

Wah.. hebat o kan si harraz.. A semua subjek...

Amanda Suria said...

Nanti dh pindah pd boleh la jumpa kan...

Uncle Lee said...

Hello Mama Harraz, this coming to you dari Canada.
I love the pics here, very nice.
And you got a great looking boy there.
I suka the food you displayed here...sedap tengok...
And that sunset pictures really outstanding!
You a good photographer.

Have fun, and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Daddy Ziyyad said...

adoi....terbaik lah capati + kari ayam tu...terliur saya tgk ;) Nama kedai pun catchy..santa ..hahaha

syariza09 said...

pandai mammy kelim karipap, sy ni dok pakai acuan jer. pastu mula la asyik terbuka2 jer

elly nadyra said...

kat mana kedai capati dan kari tu? nampak sedap je!
puas la pasni tgk sunset!
bukan mamy je rindu kat mak, mak pun sure rindu kat mamy sebab sapa lg nak teman dia pi makan capati pas ni hhehehehehehhehehe