Sunday, November 21, 2010

17 soalan utk mamy :)

Isnin memang banyak keje kan??..*phewww* satu nafas selesai kan itu ini tp masih tak setel2,namun hati tergetik2 mau updated blog =P okay updated yg ini duluan :)

anty yg comel jawab soalan dari anak buah yg comel juga =P


1. apa benda penting dalam hidup anda?
Buat masa ni Bodben yg terpenting sekali :) kenapa?of kos utk senang mamy mau berhubung yg jauh dimata ;)
2.benda terakhir yang anda beli gune duit anda?
Donut coklat utk Harraz beli kt King's lunch tadi :)
3.dimanakah tempat akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya?
Sudah pun berlangsung majlis mamy huhu 3 tahun berlalu tema? Gold Silver :) Dorren rugi awk tak dtg majlis anty tahu =P
4.adakah korang sedang bercinta sekarang?
*ehem* *ehem* ya mamy sedang bercinta dgn suami ler
5.berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
for sure utk selamanya!! "ohh abg sila kagum dgn saya" ngeh ngeh
6. di manakah korang selalu jumpa kekasih anda?
utk masa sekarang kami jumpa di Alam Mimpi saja sebab "kekasihku" jauhhhhh :'(
7.novel/buku/majalah terakhir dibeli?
9/11/2010 dapat hadiah dari adik ,Novel tajuk 'Tanpamu Aku Rindu' :)
8. apakah nama penuh ?
Norhayati
9.antara mak dan ayah, mana lebih mesra?
pilihan adalah MAK sebab ayah garanggg grrrrrr =P
10.namakan orang yang betul² anda nak jumpa dalam hidup ?
Puteri Gunung Ledang.. boleh?...tapi betul kah dia masih wujud?..tp kalau mati dimana makamnya?ermmm
11. adakah korang basuh baju sendiri?
jawapan harus jujur bukan?...huhuu jawapan ada lah TIDAK sebab baju mamy mak yg cucikan =P ~kan skrg stay kt rmh mak,tentulah mak yg tolong cucikan huhuu
12. dimanakah tempat yang betul2 nak pergi?
Taj Mahal! ~ tp tersemat dalam hati tentu tentu Makkah Ar Mukarrahmah :) *Insyaallah*
13.pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk dan cium heee *tamak* =P
14.beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
1) Suka barang makeup ~ like anty dialah kannn
2)pandai buat pudding and lepat labu ~ wehooo anty suka tahu?..masih ingat awk buatkan utk anty berbuka puasa :)
3)sgt sayangkan alexian yg sgt suka *mr bean* *bean bean* hiii kiut kiut
15. Lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
Benda kan bukan org..
1) My car
2)My house
3)Barang2 makeup yg berjenama ~walaupun tak berapa banyak tetap syg..syg nak pakai.. =P
4)Entry Pass Office~ If tertinggal boleh *tekanan wooo* mau tidak keluar masuk pantry lebih sepuluh kali,keluar masuk toilet kejap2..tu belum eh ni terlupa eh tu terlupa!..kalau tertinggal sangat sangat susahhhh :)
5)Novel2 ku ~ skrg nak baca kena sorok dr Harraz okeh!kalau tak dia sibukkkk nak tumpang baca..syg wooo kalau terkomot hukkk
16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
Melayu Klasik sahaja yg mamy dengar.Lain2 lagu tak suka huhuu tapi lagu Stacy *Jahat* tu suka lah pulak =P comel je stacy sebut *go baby go* hee
17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
9/11 tahun lepas sambut di Karaoke okeh! weeee di sponser lagik haha tp tahun ni no sambut sambut keh kehh
18. Lima rakan Blogger yang nak tag.
*alamak tak mo tag takpe kann mamy malu lah nak tag org..kang org tak jawab mamy sentap =P ~yelah mamy ni hati tisu ..kadang benda remeh pun nak sentap2 haha

6 comments:

Dorren said...

hahhaha..=p thanks aunty sbb sudi jawab..=p
saaayyyyyyyaaaaaaaanggg antyyy..=p

mamyharraz said...

Dorren ~ most welkam hehe sayaaaaangggg awk juga

Softtouch [Hanim] said...

rajin jwb tag..sy pun kalu org tag sy sy biasanya xkan tag balik sbb takut sentap org xbuat..

syariza09 said...

banyak yg dpt tau pasal mamy..*baju mak basuh yer..hehe

mamyharraz said...

hanim~ syok pulak jawab tag =P ok sapa2 nak mamy jawab boleh bagi *meh nak jawab :)

syariza~ ngeh ngeh ada lagi perangai buruk kalau kt rmh sendiri husben yg basuhkan baju =P
gagagga

**dorren kalau bace komen ni keep secret okeh don ckp kt mama haha nnt matik anty =P

Myrilicious said...

mumy meh riri nk jwb buleh :D dengan rasa segan menceduk dri blog mumy.. kerana bru skrg riri sempat singgah hehe