Monday, November 8, 2010

gigih semata nak upload page ini :P

Pertama terima kasih banyak2 pada Hanim kerana sudi guide mamy yg buta IT ini haha ~motif ketawa? haha *malu* okeh...selamber je redah buang malu dan bertanya...ater mamy mana boleh nak sabar2 nih..acu boleh la tu jugak mahuuuu :)


Kedua terima kasih jugak pada Fiza opis met mamy :) haha~motif ketawa?~selamber paksa fiza ajar mamy sampai boleh! haha *kesiannn org yg buta It mcm mamy ni yerrr ;P


...yelah selama ni yg guide mamy buat benda2 IT ni baba..habis tak kan sebab nak tanya pasal upload gambar nak kena kol dia kt Lubnan kannnn mau kena sound silap2 ai sentap pulekkkk kang haha :P

sila klik utk tgk apa yg mamy poyosss sgt nak upload ini page :)
ok tauuu memang poyo sikit tp nak upload jugak!~citer nya mcm ni...kelmarin mamy chat dgn baba..pastu mamy ckplah kt baba "abg..ingat ke tak birthday sy?" baba : "ingatt tp belum sampai lgkan date tu?" pastu mamy pun ckplah kt dia "nnt abg wishlah kt page FB sy"~HAHA paksa okeh! :P
sekali bukak page FB semalam dan2 dia wish ~haloooo kot ye pun ikutlah date yg betul kannn *sabar dan terima jelah ucapan dr dia setelah mamy paksa! haha...ater mamy nak lah jugak husben wish wish kt page gagagagagga HAHA
ok sekian itu sajer :)

5 comments:

syariza09 said...

ok la tu, ada gak en somi wish kt page fb :D
Hepi besday mamy...senyum sokmo okeh

Myrilicious said...

wow mumy makin canggih nie.. cayo2.. mummy hepi bday ye.. semoga selamat di dunia dan akhirat.. amin

mamyharraz said...

syariza ~ t.kasih,insyaallah akn senym sokmo


Cik riri~ aminnn moga selamat dunia akhirat aminn :)

Softtouch [Hanim] said...

bravo mamy dah pndai dah..minta maaf lah kalu sy ajar tu mcm xbetul or xfaham yer...hepy birthday mamy...

mamyharraz said...

hanim~t.kasih sgt2 jasamu dikenang :)