Sunday, November 14, 2010

I-City Shah Alam :)

Lama dah teringin kesini akhirnya atokharraz jugak yg bawak ; terus hilang kempunan =p
..terai ajak baba "esoklah".."minggu depanlah" sudahnya?tahun depanlah pulak yer baba?


ok ok takpe mamy tak kecik ati pun tak kisahlah saper yg bawak asal dpt jalan2 dan hiburkan harraz haikal tu dah cukup :) hari tu mcm free kan?..kali ni RM10.00 sebuah kete..bukan satu kepala RM10 yer tp sebuah kete RM10..

Harraz selamber je tgk lampu2 tu..yg teruja mamy dia!yelah jakun lah kejap eh jakun lamaaaa =p mau tidak wuwuwu terasa mcm berada di Jepun ~ngeh ngeh imaginasiku kan lebihhhh
seyesss memang cantik2 mula gelabah semua objek mamy mau snap bersama-sama diriku ni pun sikit je sbb malu dgn ayah dok jeling2 gagagaga


..yg berjaya di snap : cantikkkk merak nih..tp amik giliran cepat2 yer
ramai yg dok menyibuk nak bergambar kt tepi2 tu
termasuklah mamy =P agak line clear cepat2 berdiri tanpa bersalah! huu
ni kt dlm snow world sekali masuk dalam RM2.00
tp ada tiket parking tu dikira free lah :)

kan dah kata!~mamy harraz yg teruja
terkesima tgk benda2 alah ni :p
makin besar makinnnnn susah mau amik gamar ini budak
takpelah asal nampak bayang2 harraz pun jadi lerr
mamy rasa ini kiuttt :)
huuu sama mcm peguin itu
tarik dan paksa nak bergambar sama2

ayahku yg garang :P

mak yg comel :)

mamy yg comot :P

nampak tak mamy disitu?
nak jugak bersama-sama itik yg comel tu
gelap pun gelapppp lah

ngeh ngeh yg ini sure sure nampak mamy dgn jelaskannn
kan dah kata sgt teruja segala objek yg ada kat sini :)
semua cantikkk wuwuwuw tak rugi dtg kesini
dan jgn dtg melenggang tanpa kamera ya!
nanti ko makan hati tgk org sana sini snap2 gaya yg mcm2!












6 comments:

syariza09 said...

bestnya....weekend ni ramai yg g ICT. I jeles tau huhu. Lorr dh ada caj parking pulok..mahal plak tu

mamyharraz said...

syariza~ mamy pun salah sorang yg terpengaruh utk kesini =p

Ogy said...

mamy fotostat muka mak mamy le....

mmg best bawak budak2 kat sini...mesti teruja derang...

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya tmpat tu kak..xberkesempatan lagi nk pegi..mgkin bila darissa besar sikit nnti baru bwk...harraz mmg comel masa dia kat penguin tu

kdieja said...

jelesnya....bila lah turn aku nak g sana???

mamyharraz said...

gee~ ye ker mcm mak hikkk tp ramai yg ckp mcm ayah huhuuu


hanim~memang cantik tempat tu akk yg tua pun teruja apa lg budak2 kann


dieja~awk ada abg boleh ler p deting situu