Monday, November 22, 2010

Mee sup tulang :)

Sabtu lepas keje..on the way balik tu berangan2 kalaulah dapat hirup sup fuhh heaven sgttt dalam hati *mintak2 mak masak sup* berkali2 dok ckp dlm hati benda yg sama =P nak demand soh mak masak mcm *malu* hehe yelah semua benda nak demand satu hari ada yg kena sound pulekkk maka *cuma pasang angan2* yelah daging korban kan banyak huhuu


Naluri ibu memang hebat! ngeh ngeh tanpa diminta ;

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

taraaa mee sup tulang :)
fuhhh sedapppppppp
gabungan padu bawang goreng rangup ~mak goreng sendiri ..
bukan bwg goreng yg ready mix tu yer yg tu tak sedap!
pastu taburan daun sup daun bawang ~
oh yer cili jgn lupe yer ohhh
sambil taip sambil kecur air liur =P



7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

naluri ibu sgt hebat kan...
sedapnya mamy...mkn time panas2 pastu letak cili kicap tu mmg berpeluhlah...sedap!

mamyharraz said...

hanim~best kann angan2 tetiba *ting* ada wuwuwu sgt sedappp mkn panas2 :)

syariza09 said...

huhuhu...nak sesangat itu tulang..I pun tringin tau.
jom join GA..cer tgk kt blow ai :D

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh sedapnyeee nampak.. terus rase perut lapo walaupun dah makan lunch tadi hihih

mamyharraz said...

syariza~ok dah amik GA tu tq

LiErOSe~{terkebil2 mamy taip kecik besar kecik nama awk =P} memang sedapppp daging korban pulak tu :)

Ogy said...

sedapnyaaaaaaaaaaa, hehehee..

mamyharraz said...

Gee~memangggg sedap ;)