Sunday, September 23, 2012

Cielo Dolci

Sejak Paradigm bukak Giant Kelana Jaya mmg di anak tirikan - sory giant bukan lupa tp tak ingat hehe..benda baru kan..banyaklah nak di teroka..tu pun time poket aku penuh...cer poket tgh kering mmg tak kemana-mana pong.. ;P

Dalam Paradigm Mall selain dok ulang-ulang makan aunty anne's aku ngan kengkawan dok ulang mkn aiskrim Cielo nih! mahal nak mamp! tp sedappppnya ya ampun :D kalah brand lain...Cielo menang dihatiku ;)

Ni laman facebook Cielo : Cielo Dolci


 Ni pic aiskrim Cielo Dolci < nama kemain lagi kan hehe nama pun gempak rasa lagilah gempak! umppphh lazat berkrim ;) selalu amik perisa pitachio - harga berbeza-bezalah ikut size paling kecik mcm aku amik tu RM8.90..makanlah penuh konsentrasi mmg lazatt :D

Ni yg aku nak ulang lagi nihhhh dapnya ko Cielo!

happy read ;)

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

baik....sgt menggoda aihhhh :)

atty's said...

fuh..mmg sgt menggoda..bila nak banjer kty ni yatie.. :)

Bazilah (^0^) said...

alahaiiii melting sungguh huhu. terliur ni kak :)

NM02 said...

ah sedap....

Fieza79 said...

sedapp eskerem..fieza pn peminat tegar eskrem mngalah kan anak2 ni...

Rasp said...

uisshhhh dapnyaaaa....

fiza said...

Pernah lalu, tapi tak pernah masuk lagi mall nih. Sedapnya eskem.

Kesuma Angsana said...

nampak cam best je,kena cuba jugalah nnti ni

Mrs. Norrie said...

tergoda habesss...yummy!!!!

Azian Elias said...

ice cream sekarang ni pelik2 dan mahal2 betul kan..

atuk said...

Assalamualaikum Mamy

belum pernah rasa lagi....

norhidana said...

bestnyer... mana lah nk cari kalu dkt2 opis akak nih yek... hehehhe

lieyalatif said...

alamak ni baik punye promot nie kak....takkan nak gi kelana jaya lak nie....termengidam dah ni hahaahaha....mintak2 cepat branch die bukak kat area2 sini...leh rase nieh....

tapi tgk leh tahan gak isi padu die sumbat dlm bekas tu kak yeak....harge mmg dah tahap baskin robin la kak....

-Sara- said...

nama die comel kak! hehe

dhiashahida said...

singgah follow sini sambil mata usha2 aiskrim..hihihi...salam kenal..:)

Rosidah Binti Muhamad said...

slm perkenalan..terima kasih follow..
wah!!..saya tak pernah mkn lagi eskrim brand nie..

ellynadyra said...

sungguh menggiurkan!