Wednesday, September 26, 2012

mc semalam

Batuk selsema dah seminggu tak elok-elok..mula malas nak g klinik sbb baki ubat masih ada.at last aku mengalah jugak akhirnya ke klinik dah alang-alang amik jew mc terus ;)

Kalau aku tak keje nenek dgn harraz adalah sangat gembira =P sebab? boleh pusing dunia huhuu..nama je tak sihat tp sakan me round bwk mak g sana sini aku ok je :D

Ok kali ni bwk nenek pulak g makan cielo dolci kt paradigm ;)

Harraz Haikal dia tak makan aiskrim ya sebarang aiskrim dia tak makan...takat rasa ujung lidah je tu pun mcm kena paksa .. bukan aiskrim je dia tak makan..air ber kaler dia tak minum contoh : teh o , air sirap mmg tak mo langsung! jd botol air mmg teman setia dia kemana2 ;) dia cuma minum air putih :D
 Nenek yg selalu ada disisi aku susah dan senang...aku terlalu bergantung dgn nenek harraz....mak sayangnya org pd mak....org sayang mak sangat-sangat... mak seorg kawan baik susah senangku....jarang pelok cium mak sebab segan hehe dulu mak garang...jd bila dapat peluang pelok aku pelok betul2 hehe :") love u mak .

Harraz Haikal makan pappa roti... roti kegemaran dia :)

Puas jalan uruskan apa yg patut balik rmh dah petang...sekali nenek dpt call dr atok bgtau kaki dia dpt 3 jahitan! semorang terperanjat..rupanya atok g buang semilu yg ada kt tapak kaki dia...haihhh lah atok suka buat gegurl tanjat..lainkali kalau sakit bgtaulah ni tak diam2 je dia g klinik.

Dan akhiri citer smlm mkn malam kami g sate haji samuri...semua ikut kecuali suami cikngah dgn acu sbb ada hal ;)

happy read ;)

15 comments:

wahida said...

dear...bagusnya anak ko tak minum air berkaler atau eskem...
suka aku dgr...selalu budak2 pantang tanya nak eskem ke tak, laju je jwb nak...huhu..anak2 aku la tu...

mcm ni la baru sihat kan harraz...

fiza said...

Bagusnya haikal, minum air masak jer. Anak saya jangan lah...suma air dibedalnya.

Smoga cepat sembuh.

norhidana said...

bgsnyer harraz tak mkn icekrim ngn air kaler2, selalunyer bdk mmg pantang jmpa icekrim nih... dia mmg tak suke ek...

sapa lah yg tak syg kt mak sndiri kan, walaupun dia grg ke apa, kite ttp syg ketat2 diaorang kn

♥ Wina ♥ said...

my Kira pun minum air masak je, sekarang nie bru dia nak minum vitagen/solivite tp itupun selalu x habis botol kecik tu ehehehee

p/s; x ingat bile last saya MC ;-)

♥cikmOt♥ said...

sobs...sayang kat mak jugak...

kakcik said...

Bagusnya Harraz tak suka minuman manis. Jarang jumpa kanak2 begitu. :)

syariza09 said...

bagus haraz, aiman plak smua air dia balun. Da lama x mkn satey samuri

Bazilah (^0^) said...

laaaa bgsnye anak akk x minum minuman manis. bgs tu kak, kurang risiko nk dpt penyakit2 yg bukan2 huhu

Daddy Ziyyad said...

bagossss betul Harraz ni...tak makan ice cream..minum air kosong..sihat tau! :)

-Sara- said...

nakal lah harraz tu! hehe

Qhaifa Nur said...

budak2 sekarang bukan nak minum air masak kena paksa baru minum...
bagus harraz.....

hr tu ada makan sate samuri kat tmn melati, macam x best aja skrg...

Rasp said...

bagus tul your son tu sis...
tak makan aiskrim and minum air kosong jer...
very the healthy!

gegurl nie pun tanjat bila citer pasal jahitan kaki tu taw...

org tua2 kan slalu tak nak nyusahkan org....

Kesuma Angsana said...

jaga diri yek

munna said...

baguslah kakal tak minum air bewarna..... semoga lekas sembuh ye

Nai @ TPJ said...

Hurmmm... MC ya? Sronot jenjalan ya? Heheh.. Make sure your boss tak baca blog ni, taw... Hehehe. Take care & Get Well Soon.. Nai @ TPJ.