Wednesday, September 5, 2012

Tupperware Collection's


Hobi terbaru setelah sebulan duduk kt Labuan!
Terpengaruh dgn ipar duai =P hehe

Produk Brand Tupperware kalau dpt jadikan koleksi mmglah impian wanita hewhew 
tak dapat kumpul emas berlian pun tak ngapa asal dpt kumpul produk Tupperware ;)



Bukan utk dijual!

:)

happy read ;)

20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tu diaaa..takde nyer tipuware kannn :)

Qhaifa Nur said...

cantik2 patent tupperware sekarang..tak rugi beli.....

bunga_rose said...

wahhh banyak tuuu.. saya cuma ada 1 botol air dgn bekas cam akak yg warna biru, tu pun wat letak susu anak2

♥cikmOt♥ said...

amboi dia...nak jugakkkkkkkkkk

lieyalatif said...

hamboi kak.....abis laaa...ni kalo dah sekali terjebak mmg terjebakbakbak name nye kekekeekekek...

kawan opis lieya ramai gak kak hantu tuppewware dah....hihihi...bersusun kat bawah meja masing2, nak bawak balik takut laki marah wakakaakak

mamyharraz said...

mrseady: tipuware tak besh hehe

qhaifa: yg bestnya penutup rosak boleh ganti yg baru ;)

bunga: hehe sama kita bekas biru tu akk pun letak susu ank :)

cikmot: jom kita mengumpul hehe

lieya: tulah sekali dah terjebak habislaaaa hehe ni pun akk dok beli sikit2..lama2 tu yg membukit tp banyak lg yg dah masuk wish list nnt2lah kabulkan hehe

atuk said...

Assalamualaikum Mamy

tolong ipar duai juga....

Mimy Hamid said...

tu dia tupperware dia..sy pun suka collect tupperware..berbaloi tahan lama...mujur la bawah opis ada jual so beli la satu persatu...tak terasa sgt

fiza said...

Wah...byk dah koleksi.

ღ cik faye ღ said...

warna warni aidilfitri tu hehe.

syariza09 said...

hamboi...banyaknya, colorful gitewww. sy pon br berjinak2

Rasp said...

kalerful....cantiks!

Cho Zila said...

suka der gak koleksinyer.. tapi tak mampu nak beli semua... kalau ikut hati nak beli hanya tupperware tapi tuler....

LiYa HaNiF :: said...

tu dia... banyak juga tu koleksi nie

ellynadyra said...

aku pun suka, worth buy!

munna said...

munna pun ada sedikit koleksi tupperware....

mama_saly said...

cantiknya koleksi tupperware..:)

Mama Gee said...

wahhh byknya koleksi....ceriaaaa

Softtouch [Hanim] said...

byknya Tupperware....sy pun suka...warna kalerpul

Madam Tupperware said...

Assallammualaikum
Saya sedang buat clearance sale Tupperware di blog saya - http://madamtupperware.blogspot.com/2012/09/clearance-clearance-clearance.html mungkin ada yang Puan berkenan :)
Jemput lawat blog saya ye... Terima kasih!