Wednesday, September 12, 2012

Open House & warming house cikngah

Sabtu lepas cikngah buat open house sekali gus dgn house warming ..tq cikngah sbb tunggu along&family balik dari sabah baru ko buat open house ni..cikngah beli rumah baru lagi..tumpang hepi tgk rmh dia lawa :)

Happy sangat sbb ada makanan mcm-mcm hehe..kebanyakkan tetamu yg dijemput kwn2 dia , sedara mara terdekat..cikngah bg green light suruh jemput kwn aku (kalau nak)  tp fikir-fikir balik mcm segan pulak..yelah ni open house dia..utk kwn-kwn ku sayang rmh aku mmg tak de open house nak raya dtg je ;)

 Menu
  • laksa - mak masak
  • jelatah - mak masak
  • nasi impit - mak masak
  • macaroni mayo - aku buat ;)
  • nasi tomato - mak mertua cikngah masak
  • ayam masak merah - mak mertua cikngah masak
  • sate - beli
  • air anggur 

 sate dgn laksa mmg kegemaran aku jd syurgaaanya dapat menikmati ;)

 Pic aku sekeping pun takde dlm kamera nih...dalam kamera cik riri ada rasanya ..sekarang ni aku mmg malas nak snap-snap gambar...makan lebih besttt dr bergambar :")

 Cikngah , suamiku , dan cik dada

Tetamu tak putus-putus dtg..aku,suami&ank stay kt rmh cikngah sampai jam 12.00am mak pun sama..tunggu sampai tetamu terakhir dtg baru kami balik..nak balik awal kesian dgn cikngah..jd kami duduklah ulang2 makan je kejenya hehe


happy read ;)

16 comments:

mummY daniSha said...

time raya ni la kite nak raya rumah kekawan or sedara kan..kalau time lain...

kakcik said...

Tak ajak kakcik punnnn... hehehe...

mamyharraz said...

mummy danisha : betul tu..time raya ginilah nak jln2 rmh kwn2.

kakcik: kalau open house sy insyaallah sy jemput hehe

♥cikmOt♥ said...

bila mamy nank wat opengn house ni...hehehe

atty's said...

sedapnyalah laksa..kty pun hantu laksa gak..

lawa baju cikngah

Nieyl said...

wah~sedap2 nyer la menu die yea...:)

Mak Wardah said...

Salam. semuanya sedap2 kan...

Bazilah (^0^) said...

bykkkknyeeee mknnnn. sedap2 plak tuh huhu

Mrs. Norrie said...

asyik gambar mknan jer yg org tayang...perot dahlah lapar nih

:: Mrs.Eady :: said...

tak jemput punnnn...heheehhee...best nyer kan!meriahhh :)

Daddy Ziyyad said...

laksa...memang sedappppp...tak byk open house yg buat

fiza said...

Sedapnya laksa tu. Tapi saya kena pantang makan laksa lah...huhuhu...

ieda said...

ye tii
ekkeke makan lebih best dari bergambar ekek ;)
tapi akk nie kalau x amik pic x best sbb ada sikit idea nak tepek kat blog ngehx3 ..

hurmm semangatnyee cik dada .. teringat kat kawan sek akk , dia x nak cuba HL ke dik ;)

azievee said...

Sedap 2 nyer menu yg disediakan

Wanieys said...

tgk menu makanan tu sedap la hihi

Softtouch [Hanim] said...

cntik bj cik ngah....heeee

Menunya sdp2....sy pun kalu dh jmpe mknan ...Lagi best dari bgambar...heheheh